Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Laura Cristache, interviu cu Sandra Izbasa


De ce gimnastica?

De ce gimnastica? Pentru ca parintii mei voiau sa fac un sport, nu neaparat de performanta cat sa ma pot dezvolta frumos, armonios si sa imi consum toata energia pe care o aveam   intr-un loc mai sigur ferit de pericole.

Pot sa spun ca sala de gimnastica a fost a treia la rand pentru ca in prima faza am fost pe terenul de tenis si nu prea ma atragea fiindca in momentul acela racheta era mai mare decat mine , apoi am fost la sala de scrima si nu prea intelegeam eu ce se intampla cu spada respectiva, credeam ca daca te atinge cine stie ce poti pati…si am spus nu, hai sa mai incercam.

Eram cu parintii mei intr-o zi de august dupa ce implinisem 4 ani si aproape 2 luni  si am intrat in sala de gimnastica acolo ne-a preluat antrenoarea Lia Ceampelea si ne-a prezentat un pic despre gimnastica. Pe mine ma fascina cel mai mult cum se dau peste cap fetele respective. Am stat vreo ora in sala sa studiez si sa pricep cam despre ce este vorba… apoi a venit o alta antrenoare pe nume Corina Ibiş si m-a verificat sa vada daca voi fi capabila pentru acest sport. Ea mi-a spus ca sunt foarte buna doar ca in timp voi creste mai mult decat celelalte fete. A avut dreptate, probabil ca se uitase si la parintii mei :). Asa am inceput eu in grupa de initiere fiind penultima la aliniere.

De ce gimnastica in momentul actual, pentru ca am facut cea mai buna alegere la varsta respectiva si a fost sportul care mi s-a potrivit ca o manusa. Le multumesc tuturor pentru increderea si sprijinul acordat!

Care e amintirea ta cea mai frumoasa din copilarie?

Sunt multe amintiri frumoase care ma leaga atat de bunici, parinti, colegi de scoala, de colegele de la lot si de antrenori, atat cei de la club cat si de cei de la lot.

Cititi intregul interviu pe lauracristache.wordpress.com
Postat în 3 martie 2014
scris de cotoi @ 15 martie 2015
Sandra Izbasa - cred ca e cea mai frumoasa femeie din Romania.
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net