Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Propunere interesantă pentru Sandra
Dubla campioana olimpica SANDRA IZBASA ar putea fi numita, in cateva zile, presedintele sectiei de gimnastica de la CSA Steaua.SANDRA IZBASA ar putea conduce sectia de gimnastica a Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a anuntat presedintele George Boroi.

"Zilele trecute am avut o discutie cu SANDRA IZBASA pe aceasta tema si am rugat-o sa imi dea un raspuns pana martea viitoare. I-am propus functia de coordonator al sectiei de gimnastica a clubului nostru sau sa se ocupe de departamentul de imagine", a declarat George Boroi pentru WOWbiz.ro.

"Asa este. Pana marti trebuie sa ii dau un raspuns domnului comandant. Nu stiu inca pentru care dintre cele doua variante voi opta", a declarat SANDRA IZBASA.

Sursa: www.realitatea.net
Postat în 3 martie 2014
scris de lendo kalendo @ 12 septembrie 2014
izbaso......auzi ce am facut......il sti pe gagicu...ala de la londra.....am fost la un chef.......si am bagat la paree 50mii franci elvetieni eu si inca 3 tovarsi....acum sa vezi pe ce am bagat....am zis ca te duci la rio si castigi o medalie.....atentie....daca nu te acidentezi......chinezu.....ne dat cota 101....deci...inmulteste 50mii cu 101......doamne cat castig.......cred ca am fost cam ametit
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net