Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Interviu-eveniment cu Sandra Izbaşa: "E mai bine sa apar mai rar, este mai dragut"


Dubla campioană olimpică la sol (Beijing 2008) şi sărituri (Londra 2012), Sandra Izbaşa (23 de ani), a acordat pentru Dolce Sport primul interviu, după mai bine de un an de tăcere.
Gimnasta care a adus României una dintre cele două medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012, nu va mai concura şi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, de peste doi ani.

Izbaşa a concurat pentru ultima dată la Campionatele Mondiale de la Anvers (Belgia), care s-au desfăşurat în perioada 30 septembrie - 6 octombrie 2013.

În interviul amplu acordat Dolce Sport, Izbaşa a mărturisit că se retrage, a povestit pe larg cum decurge viaţa ei dincolo de gimnastică şi a oferit amănunte mai puţin cunoscute publicului larg.

"Nu am avut prietene si nu caut sa sa-mi fac prietene, pentru ca nu se stie nicodata. Cand eram mica imi cautam prietene si atunci am primit mai multe palme. M-am lamurit ca nu exista prietenie, doar colege si sustinere in sala" a fost marturisirea facuta de Izbasa pentru Dolce.

Fosta gimnasta a explicat si de ce evita aparitiile televizate: "Imi place sa fiu mai retrasa, nu mi-am impus, dar ma simt mult mai bine asa decat sa ma expun in fata camerelor in fiecare zi. Probabil lumea se va plictisi de ceea ce declar si e mai bine sa apar mai rar, este mai dragut".

Intrebata daca a fost o gimnasta cuminte, Izbasa a replicat: "Cat de cat, nu as zice chiar disciplinata. M-am incadrat, nici prea mult, nici prea putin, undeva la mijloc. Am facut si eu probleme, dar nu foarte mari sau grave, ca orice copil".

"Ultima data cand am fugit din cantonament a fost prin 2009, inainte de accidentare, dar niciodata nu am fost prinsa. Aveam metodele mele", a recunoscut fosta sportiva.

Urmăreşte pe www.dolcesport.ro interviul integral!
Postat în 3 martie 2014
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net