Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Sandra Izbaşa- "Nu regret nimic"
Worlds Training


Nu şi-a încheiat cariera cum şi-ar fi dorit, cu o medalie mondială, dar Sandra e realistă şi a spus ieri, la sosirea în ţară, că viaţa merge înainte. Şi pentru ea, viaţa va însemna altceva decît era obişnuită pînă acum pentru că a venit momentul să renunţe la gimnastică. Nu se ştie pentru cît timp, dar pentru că a iubit atît de mult acest sport care i-a adus două titluri olimpice şi multe medalii europene, a lăsat un loc pentru clipa în care i s-ar putea face din nou dor. "Eram conştientă că la un moment dat va veni şi acest moment, cînd va trebui să mă retrag", a spus Sandra.


La 23 de ani, după două cicluri olimpice duse cu succes pînă la capăt, după o accidentare horror, care ar fi speriat pe oricine şi care a necesitat o recuperare îndelungată, după sute de ore petrecute pe aparate, după cantonamente lungi de la Oneşti, Deva sau Izvorani Sandra a spus stop. Cu toate că îi lipseşte titlul mondial din palmares, nu se mai gîndeşte acum la ce a fost. "Nu regret absolut nimic. Am medalii de toate culorile, chiar am nevoie de o pauză".


"Nu aveam mai multe aşteptări, la fel cum am zis când am plecat, voiam să fac un concurs de retragere, să mă bucur de el şi m-am bucurat. Eu m-am dus să mă bucur de concurs, indiferent de rezultat. N-am pus niciun fel de presiune pe mine, asta a fost, concursul e concurs şi viaţa merge mai departe. Eu mă gândesc şi la o retragere în ţară, dar nu prea are cine să o organizeze. Dacă federaţia o organizează, probabil că nu aş fi singura care şi-ar dori să se retragă şi să să aibă alături oamenii ne-au apreciat", a declarat Izbaşa la Digi Sport.


Va concura la JO 2016? Ea a oferit un răspuns enigmatic, atunci când a fost întrebată dacă retragerea ei e definitivă, lăsând o portiţă deschisă pentru un eventual come-back în vederea Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, în 2016.
"Acum vine o pauză binemeritată. Pauză... depinde ce se înţelege prin pauza. Pauză“, a spus dubla campioană olimpică.


Ce vrea să facă?
Izbaşa a detaliat şi care sunt planurile sale după această retragere / pauză. "După retragere nu mă voi face antrenoare de gimnastică. Consider că pot să fac şi alte lucruri în afara sălii de gimnastică. Nu am de ce să regret că se termină viaţa sportivă, m-am bucurat de fiecare clipă petrecută în acest sport şi o dată şi o dată tot trebuia să vină acest moment. Fizic mă simt bine, dar am nevoie de o pauză mai lungă", a încheiat bucureşteanca de 23 de ani.


Surse: adevarul.ro, sport.hotnews.ro
Postat în 3 martie 2014
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net