Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Gimnasta Sandra Izbaşa a devenit locotenent al Armatei Române


Sandra Izbaşa, campioană olimpică la Beijing 2008 şi Londra 2012, a fost înaintată în grad, printr-un ordin al ministrului Apărării Naţionale, Mircea Duşa.


Izbaşa (22 de ani) a primit această onoare drept răsplată pentru rezultatele remarcabile obţinute la concursurile internaţionale. Informaţia avansării în grad a sportivei a fost postată pe pagina de Facebook a MApN, cu titlul "Sandra Izbaşa - cel mai tânăr ofiţer al Armatei României" şi următorul comunicat: "Prin ordinul ministrului Apărării naţionale, Mircea Duşa, multipla campioană olimpică, mondială şi europeană Sandra Izbaşa, legitimată la Clubul Sportiv al Armatei «Steaua» Bucureşti, a fost înaintată la gradul de locotenent, într-o festivitate la care au participat antrenori, sportivi, tehnicieni şi conducerea clubului militar".


Sursa: adevarul.ro
Postat în 14 mai 2013
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net