Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Povestea merge mai departe! Izbaşa se pregăteşte pentru Mondiale
tumblr_mjs2arGYkf1rhddkto1_1280

Sandra Izbaşa continuă pentru încă un an gimnastica de performanţă! Deşi nu va concura la Campionatele Europene, deţinătoarea a două titluri olimpice a revenit în pregătire pentru Mondialele care vor avea loc la Anvers, în luna octombrie.

Sandra Izbasa consideră că nu și-a spus ultimul cuvânt în gimnastica de performanță și continuă antrenamentele în sala de la Izvorani. Campionatele Mondiale de la Anvers reprezintă principalul obiectiv al dublei campioane olimpice: titlul mondial este singurul care îi lipsește din palmares.

"Această alegere se datorează antrenorilor, eram 50-50 în decembrie şi am spus hai să mai încerc, ce-o fi o fi. Deocamdată un an, pentru că îmi place să iau lucurile pas cu pas. Nu o să merg la Europene, am pierdut destul de mult din pregătire, dar am ales să continui în speranţa de a concura la Mondiale. Nu mă aştept să câştig, vreau doar să particip.", a declarat Izbaşa pentru Digi Sport.

Campioană olimpică la sol în 2008 şi la sărituri în 2012, Sandra Izbaşa va miza pe aceleaşi aparate şi în viitor.

"În principal sol şi secundar sărituri, dacă se poate să îmi revin la sărituri, dacă nu rămân la sol, pentru că aparatul meu de suflet acesta este. La bârnă, până s-a modificat codul, am fost o sportivă destul de bună, după care, în momentul când s-au schimbat un pic cerinţele, pe mine m-a dezavantajat şi am renunţat la bârnă.", a mai declarat Izbaşa.

Sursa: digisport.ro
Postat în 16 aprilie 2013
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net