Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Premiile Cotidianul.ro-Omul Anului 2012


Un moment rar, excepțional, le-a fost dat să trăiască, joi seara, oaspeților Galei Premiilor Cotidianul.ro-Omul Anului 2012: un minirecital în România al marii artiste Angela Gheorghiu. În sala Constanța a JW Mariott din București, o bună parte din lumea bună a României - care de la Cluj, care de la București - și-a dat întâlnire pentru a-i aplauda, ovaționa, pe laureații ediției 2012 a Galei Premiilor Omul Anului Cotidianul.ro - oameni a căror valoare profesională, în domeniile pe care le reprezintă,este de necontestat.

[...]Un alt premiu i-a fost conferit minunatei gimnaste Sandra Izbașa. ”Mă onorează acest premiu și îmi doresc ca Imnul Național să se cânte din ce în ce mai mult la competițiile sportive internaționale: pentru asta muncim!”, a spus campioana. [...]

Pentru a afla toți câștigătorii cât și pentru a vedea mai multe imagini de la acest eveniment vizitați articolul original de pe cotidianul.ro.
Postat în 14 martie 2013
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net