Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Sandra Izbașa a revenit la antrenamente


Sandra Izbaşa (22 de ani) le-a dat o veste bună antrenorilor de la lotul naţional prin hotărârea de a-și amâna retragerea. Ea ar putea deveni prima noastră gimnastă participantă la 3 ediţii ale Jocurilor Olimpice

Sandra Izbaşa a revenit în sala de antrenament, spre bucuria colegelor. Prezenţa gimnastei la Europenele din aprilie, de la Moscova este incertă. Anul trecut, sportiva în vârstă de 22 de ani a luat aurul la sărituri şi la concursul pe echipe.

E greu după o medalie olimpică de aur să te duci la europene, ai senzația că poziția ta e pusă în pericol, conjunctura te poate dezavantaja , că nu mai ești în aceeși stare fizică și pishică”, a spus Octavian Bellu pentru Dolce Sport.

Sandra ar putea participa însă la Mondialele de la Antwerp, din toamnă. Bellu ar vrea s-o vadă şi la Jocurile Olimpice din 2016.

Ea se afl la acel prag fatidic peste care multe gimnaste nu au trecut , a doua Olimpiadă. Are potențial să facă a treia Olimpiadă și să fie prima din România care face 3 Olimpiade”, a mai spus Bellu pentru Dolce Sport.

Trebuie să ai motivație, trebuie să ai putere de muncă și să-ți dorești, asta e cel mai important, să-ți dorești să lucrezi”, a spus și Diana Buliman pentru Dolce Sport

Mi se pare un lucru foarte frumos din partea ei. Este motivată și este cu gândul la gimnastică, probabil că a stat atât de mult în gimnastică încât nu poate renunța atât de repede”,a completat-o Larisa Iordache.

Sursa și video: dolce-sport.ro
Postat în 13 februarie 2013
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net