Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Izbaşa merge mai departe! Campioana olimpică de la Londra şi-a reluat antrenamentele

La o lună de la succesul înregistrat la Londra unde a cucerit al doilea titlu olimpic din carieră, Sandra Izbaşa s-a întors în sala de antrenamente de la Izvorani. Dubla campioană olimpică va continua cu sportul de performanţă pe o perioadă nedeterminată, urmând ca până la sfârşitul anului să mai participe la câteva concursuri, în funcţie de planul stabilit de staff-ul tehnic.


"Sandra face deocamdată antrenamente uşoare pentru că vine după o perioadă de pauză. Oricum este o perioadă aglomerată la lot, cu evaluarea junioarelor, lucrăm pe mai multe grupe, încă nu se poate vorbi de o revenire la un program normal de pregătire", a declarat antrenoarea Mariana Bitang. Izbaşa (22 ani), care a fost alături de Cătălina Ponor unul din liderii echipei pentru Londra, poate fi şi baza pe care se va costrui noua echipa pentru Rio. "Nu ne-a comunicat o perioadă exactă la care se gândeşte pentru a merge mai departe, însă cred că atât cât o va ţine sănătatea va mai face concursuri. M-am bucurat că am regăsit-o tonică şi cu un moral bun în antrenamente", ne-a declarat Adrian Stoica, preşedintele FRG.


Surse apropiate gimnastei susţin că aceasta ar fi tentată să îşi continue cariera cel puţin un an, pentru a participa la Mondialele de la Anvers, în încercarea de a cuceri singurul titlu care îi lipseşte din palmares.


Sursa: ProSport
Postat în 17 septembrie 2012
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net