Sandra Izbasa Online

 

Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Gânduri frumoase pentru domnul Octavian Bellu
Gimnastele l-au sărbătorit pe Octavian Bellu, care a împlinit 61 de ani (detalii AICI), însă gândurile lor sunt tot la pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Londra.


"Obiectivul nostru e o medalie , oricare ar fi ea, pentru europene și olimpiadă. Toți ne așteptăm ca acea medalie de aur să revină la gâtul nostru, așa cum a fost înainte", a spus Cătălina Ponor.


Sandra Izbașa a luat aur la sol acum patru ani, la Beijing, dar rămâne la fel de ambițioasă: "Ne pregătim, munca devine din ce în ce mai grea. Sperăm să îi facem față cu brio, asta ne dorim și, Doamne ajuta, vedem rezultatul la final. Noi ne bucurăm laolalta cu antrenorii, că nu suntem accidentate, pentru că, automat, putem să progresăm în pregătire".


Octavian Bellu le-a motivat suplimentar pe fete. "Este mult de muncă, au și două modele în față, cele mai mici, două campioane olimpice, Cătălina Ponor și Sandra Izbasa, deci au și modelul să spunem, demn de urmat. Știu de la cele două și ce se întâmplă dacă iei o medalie olimpică, deci și care sunt beneficiile obținerii unei medalii olimpice", a spus antrenorul lotului național.


Andreea Răducan, fostă gimnastă, medaliată la JO de la Sydney și de la Atena, le va ține pumnii fetelor: "Am trecut și eu prin etapele astea, trebuie doar să înțeleagă că toate orele și zilele de muncă, de antrenament, zi de zi, trebuie să aiba un final, și un final fericit. Asta înseamnă o medalie cât mai strălucitoare la Jocurile Olimpice".


Sursa: www.dolce-sport.ro (VIDEO)


Postat în 21 februarie 2012
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net