Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Sandra Izbaşa nu va participa la CM de la Tokyo!

FOTO: Heather Maynez

Absenţă importantă pentru lotul naţional de gimnastică al României. Sandra Izbaşa nu va face deplasarea la Campionatul Mondial de la Tokyo (8-16 octombrie). Gimnasta a acuzat dureri la gamba piciorului drept, acelaşi picior unde a suferit o operaţie în trecut. sad


"A fost o decizie de ultim moment. Am decis s-o protejez şi să nu mă abat de la un principiu vechi, acela ca toţi cei care participă la competiţii să fie complet sănătoşi. Am încercat s-o menajăm, dar durerile au persistat. Sandra rămâne un om de echipă. A crescut foarte mult în ceea ce priveşte dificultatea exerciţiilor, însă nu am vrut să riscăm", a declarat Octavian Bellu.


"Absenţa Sandrei este o lovitură puternică pentru noi. Este unul dintre pilonii echipei, dar am respectat decizia staff-ului, aceea de a privi în viitor. Sper să scape de acele dureri", a precizat şi Adrian Stoica, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică.


Sandra Izbaşa este campioană europeană la sol şi sărituri, la Berlin, şi era cotată printre favoritele la medalii la CM de la Tokyo.Sursa: Prosport


Loturile României pentru CM de la Tokyo:


Feminin - Ana Porgras, Cătălina Ponor, Diana Chelaru, Amelia Racea, Raluca Haidu, Diana Bulimar, Daniela Andrei.


Masculin - Flavius Koczi, Cristian Băţagă, Vlad Cotuna, Marian Drăgulescu, Marius Berbecar, Ovidiu Buidoşo, Andrei Ursache.


Delegaţia României a plecat în această dimineaţă spre Tokyo, urmând să ajungă a doua zi.


Sursa: romgym.ro
Postat în 30 septembrie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net