Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Izbaşa ratează repetiţia pentru Mondiale!Naţionalele de gimnastică ale României, care vor debuta mâine (ora 14:30) în Sala "Nadia Comăneci" din Oneşti, n-o vor avea la start pe cea mai valoroasă componentă a lotului olimpic. Sandra Izbaşa (foto, 21 de ani) s-a accidentat la tendonul piciorului stâng, iar stafful tehnic a decis să nu rişte inutil, forţând o agravare a stării de sănătate.


Antrenamente cu emoţii pentru Sandra Izbaşa în aceste zile. După câteva linii acrobatice în forţă pe covorul roşu de la sol, campioana olimpică de la Beijing a acuzat dureri puternice la tendonul piciorului stâng. Problema a polarizat repede atenţia, cu atât mai mult cu cât în septembrie 2009 Sandra suferea o accidentare gravă, tot la tendon, însă la cel drept.


"Probabil că a forţat prea mult la antrenamente şi a apărut această jenă. Am hotărât să o menajăm, ca să nu se intensifice durerea. Obiectivul nostru este Campionatul Mondial şi nu vrem să riscăm nimic cu Sandra", a declarat Anca Grigoraş, directorul tehnic al lotului feminin. Astfel, noile exerciţii "desenate" de Octavian Bellu şi Mariana Bitang, cu care Sandra se va bate pentru singurul titlu care-i lipseşte din palmares, cel mondial, vor rămâne în continuare o enigmă.


Un test util pentru CM de la Tokyo (8-16 octombrie), Naţionalele vor fi locul unor ultime retuşuri şi indicaţii, dar şi arena unde componentele lotului îşi vor prezenta noile integrale.


Absentă şi Chelaru


Nici vicecampioana mondială şi europeană Diana Chelaru nu va concura în sala unde a făcut primii paşi în gimnastică. Sportiva din Oneşti se află în plină recuperare, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la muşchii abdominali. Ei i-a fost extirpat un hematom, apărut la Europene, în urmă cu doi ani, după o cădere de la bârnă.


Sursa: Prosport
Postat în 25 august 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net