Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Din nou în sală

FOTO:GSP


Româncele s-au întors cu patru medalii de la Europene. Sînt mulţumite, dar de astăzi intră din nou în sala de antrenament


Urmărite cu un aer protector de Octavian Belu, Sandra Izbaşa, Diana Chelaru, Amelia Racea şi Ana Porgras şi-au făcut apariţia zîmbitoare în sala de protocol a aeroportului "Henri Coandă", acolo unde sînt primiţi campionii. Cu patru medalii, dintre care două titluri europene, gimnastele române au lăsat deja în urmă experienţa plăcută trăită la Europenele de la Berlin şi se gîndesc la următoarele competiţii, Mondialele din toamnă şi Jocurile Olimpice din 2012.


Dublă campioană europeană, la sol şi sărituri, Sandra Izbaşa nu a uitat de problemele pe care le-a avut din cauza accidentării pe care a suferit-o în urmă cu un an şi jumătate. Optimistă, gimnasta le datorează totul antrenorilor pentru revenirea de excepţie. "Nu mi-am pierdut niciodată speranţa. Au fost cîteva persoane care m-au susţinut. Sînt fericită că am reuşit să le răsplătesc ajutorul. Eram pe punctul de a mă retrage. Domnul Belu şi doamna Bitang mi-au arătat că mai am de spus un cuvînt în gimnastică şi asta m-a făcut să nu renunţ", a spus campioana olimpică la sol.


Izbaşa a fost mulţumită de evoluţia din cele două finale, iar acum doreşte să-şi îmbunătăţească exerciţiile. "Am pus accent pe pregătirea de la sărituri la fel de la mult ca la sol. Simţeam că locul meu este pe podium şi aşa a fost", a declarat Sandra pentru GSP.


Fragmente din Prosport:


Campioana olimpică la sol de la Beijing a menţionat îi place ceea ce face şi că nu regretă că întreaga sa copilărie a fost marcată antrenamente. "Acum ne vom întoarce la muncă şi la aceleaşi lucruri. De opt ani m-am obişnuit. Nu am cum să recuperez timpul pierdut, pentru că îmi place ceea ce fac. Nu mă pasionează acest sport al ieşirilor în cluburi", a precizat Izbaşa, care a menţionat că ultima oară când a numărat medaliile avea peste 150, dintre care 15 la Jocurile Olimpice, Campionate Europene şi Mondiale.


După terminarea carierei, Sandra Izbaşa va urma nişte cursuri de machiaj. "M-am machiat singură pentru concurs, iar după ce voi renunţa, voi lua lecţii de make-up artist", a completat Izbaşa.

Postat în 12 aprilie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net