Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Interviu TVRSandra Izbașa se bucură după finala de la sol care i-a adus a doua medalie de aur la Europenele de la Berlin că a revenit la cea mai bună formă a sa și promite că va împărți locul 1 cu Diana Chelaru la următorul mare concurs.
”Nu lăsăm nimic, am vrut să luăm toate medaliile. Ne-am așteptat la aceste rezultate pentru că am muncit și ne știam potențialul. Ne bucurăm pentru aceste rezultate. Am avut încredere dar nu mi s-a parut ușor. Pentru mine niciun concurs nu este ușor, dacă ar fi ușor am urca toate pe podium. Celor de acasă le mulțumesc din suflet că au avut încredere în mine, că mi-au redat puterea de a intra în sala de gimnastică și m-au ajutat foarte mult să mă recuperez și să ajung la forma care sunt acum. Mi-am atins obiectivul dar în mod normal este loc și de mai bine”, a declarat Sandra Izbașa după finală.


Pentru Mondiale Sandra va pregăti tot 3 aparate și evoluția sa va pune pe gânduri adversarele: ”Voi lucra fizic dar nu voi face 4 aparate. Rămân deocamdată pe 3 aparate, să le cresc în valoare. Nu am ce să le spun adversarelor, trebuie să le dovedesc, că degeaba le spun”.


Sandra a întrecut-o pe Diana în duelul românesc de la sol dar o
îndeamnă să muncească în continuare pentru a cuceri aurul: ”Să muncească să ajungă cel puțin ca mine sau mai bună ca mine. Și data viitoare i-am promis Dianei că o sa venim amandouă la egalitate. Ea oricum trebuie să aiba un titlu, dacă eu renunț”.


Sursa: romgym.ro


Simpatică Sandra, nu vrea să lase nici măcar un titlu, nici măcar pentru Diana! laughing
Așa te vreau Sandra, luptă pentru aur!
Postat în 10 aprilie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net