Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Sandra Izbașa: “Am muncit mult…”

FOTO: REUTERS

Sandra Izbașa a dominat cu claritate finala de la sărituri din cadrul CE 2011 de gimnastică artistică și a câștigat titlul continental cu 2 sărituri valoroase ca notă de plecare și foarte bine executate, rodul antrenamentelor din ultimele luni.


Sandra explică după concurs că a știut să-și stăpânească emoțiile și acesta a fost factorul decisiv în câștigarea medaliei. ”M-am dus hotărâtă. Știam că am muncit mult și asta a fost. Dar am avut și noroc pentru că am reușit să-mi stăpânesc emoțiile. E prima mea finală la sărituri după 5 ani. Este o medalie care crește așteptările noastre la acest aparat pentru viitoarele competiții”.
FOTO: AFP PHOTO
La Mondialele din 2010 Sandra concura cu doar o singură săritură iar acum la Berlin a prezentat 2 sărituri cu note de plecare de 5.8 și respectiv 5.6. ”Doamna Bitang și domnul Bellu au avut încredere în mine și mi-au propus să fac sărituri pentru finală și am acceptat. Am două sărituri valoroase, a doua cotată cu 2 zecimi mai jos decât prima dar pe ea se poate construi. Îmi trebuie o saritură și mai bună pentru Mondiale și Olimpiadă pentru că acolo vor fi adversare din toată lumea, nu numai din Europa”.


Pentru finala de la sol Izbașa, campioana olimpică, a evitat să dea un pronostic. ”Pentru mâine în finala de la sol nu promit nimic, nu îmi place să fac promisiuni. Emoții există, dar cine și le stăpânește acela câștigă”.FOTO: REUTERS
Sursa: romgym.ro
Postat în 9 aprilie 2011
scris de Dana @ 10 aprilie 2011
Felicitari !!! Sanfra sper sa ai parte de acelasi reyultat si astazi si in viito.
Mult succes si Dianei.
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net