Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Izbaşa a primit OK-ul!


La exact un an de la accidentarea gravă, în urma căreia şi-a rupt tendonul lui Ahile de la piciorul drept, Sandra Izbaşa (foto) se întoarce în competiţiile internaţionale.
Campioana olimpică la sol a fost selecţionată de către antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang pentru a evolua în etapa de Cupa Mondială de la Gent, care va avea loc pe 11 şi 12 septembrie.


Deşi şi-a recuperat perfect exerciţiile la trei aparate, sol, bârnă şi sărituri, încă din urmă cu câteva luni, gimnasta în vârstă de 20 de ani a fost ţinută departe de concursuri pentru a acumula un număr suficient de repetări. "Vreau să iau totul treptat, să nu forţez. Mai este mult de muncă şi sunt conştientă de asta", a declarat Sandra. Alături de ea, vor mai concura în Belgia campioana europeană la bârnă Amelia Racea, Ana Porgras şi Diana Chelaru. Întrecerea este o penultimă verificare pentru Mondialele de la Rotterdam din luna octombrie.


Sursa: Prosport
Postat în 4 ianuarie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net