Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Sandra Izbaşa a început Bacul cu dreptul
Sandra dupa prima proba orala la BacalaureatCampioana olimpică la gimnastică Sandra Izbaşa a luat notă maximă la examenul oral la română de la Bac

Gimnasta Sandra Izbaşa, medaliată cu aur la sol la JO de la Beijing, a luat nota 10 la examenul oral la limba şi literatura română din cadrul Bacalaureatului, susţinut, ieri după-amiază, la centrul de examinare de la Liceul Pedagogic "Sabin Drăgoi", din Deva.
Sportiva s-a prezentat la examen cu 30 de minute înainte de ora la care a fost programată însoţită de antronorul coordonator al lotului de gimnastică feminină, Nicolae Forminte şi a stat în sala de examinare mai bine de o oră timp în care a răspuns la un subiect despre opera lui Mihai Eminescu. După ce a ieşit din sala de examinare Sandra Izbaşa a spus că a avut emoţii, însă nu se compară nici pe departe cu ceea ce simte înainte de concursurile sportive. "Am avut emoţii în limita normalului. Acum, după acest 10, am moralul ridicat. Am emoţii pentru fiecare probă, însă cred că prima notă contează ", a spus ea. Sandra Izbaşa a absolvit Colegiul Naţional Sportiv "Cetate" din Deva şi nu s-a hotărât încă la ce facultate va da admitere, însă cu siguranţă va fi una cu profil sportiv. Mâine, Izbaşa va susţine proba orală la limba engleză.

"Pot spune că sunt părintele adoptiv al Sandrei şi, normal, am venit să o susţin. Datoria e înainte de toate. Sandra reuşeşte să-şi stăpânească emoţiile, mai ales că are experienţă"
Nicolae Forminte, antrenor coordonator

Articol scris de Sami Tamaş (Deva) in Prosport
Foto: Cristian Vatavu (Hunedoreanul)

UPDATE: Sandra a luat nota 10 şi la Limba Engleză! Felicitări!!!
Postat în 4 ianuarie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net