Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Sandra Izbaşa, fără emoţii la Bac
FOTO: Libertatea


Se pregăteşte de bacalaureat… de la mare! Sandra Izbaşa (19 ani) se află în cantonament la Mamaia, împreună cu colegele ei din lotul feminin de gimnastică.

Sandra, liderul lotului olimpic de gimnastică, şi-a serbat ieri ziua de naştere. La 19 ani, laureata cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing are o dorinţă arzătoare: să treacă cu bine examenul de bacalaureat. “Mi-am luat manualele la mine şi învăţ când pot. Am amânat şi examenul pentru permisul de conducere. Nu era ceva urgent!”, spune Sandra, între două antrenamente pe plaja din staţiunea Mamaia.

Şi-a serbat ieri ziua de naştere

Peste trei zile, dă prima probă, la limba română - oral. Nu are emoţii prea mari. Vrea 10 la Bac, dar totuşi nu se agită foarte tare: “Cât o fi, o fi!”. Pe lângă studiul de zi cu zi, Sandra şi colegele ei au câte două antrenamente: unul dimineaţa, pe plaja din Mamaia, şi altul dupăamiază, la o sală de sport din Constanţa. Cât despre aniversarea zilei sale de naştere, Sandra a serbat- o obişnuit: “Cu tort şi cu lumânări. Tatăl meu a fost în vizită în urmă cu două zile, acum am fost cu fetele din lot”, a continuat Izbaşa.

FOTO: Libertatea


Sursa: Libertatea
Postat în 4 ianuarie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net