Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Ra-Ra-Rasputin
Componentele lotului olimpic au fani în toată lumea, chiar şi în industria muzicală. Aflaţi la Deva pentru a susţine un concert cu ocazia „Serbărilor Cetăţii”, membrii trupei Boney M le-au arătat fetelor înregistrări cu ele, pe telefoanele mobile.

Aflate în plină pregătire pentru Mondiale, medaliatele cu bronz olimpic pe echipe au „evadat”, vineri seara, din cantonamentul de sub Cetate pentru a participa la un concert susţinut de legendara formaţie de muzică disco Boney M. Însoţite de antrenorul coordonator Nicolae Forminte, ele s-au strecurat printre cei aproximativ 5.000 de spectatori până apropare de scenă. Imediat însă, au fost observate de membrii trupei şi invitate pe scenă, unde au dansat şi au cântat împreună.

Izbaşa a fredonat câteva melodii

Cea mai dezinvoltă a fost campioana olimpică de la Beijing, Sandra Izbaşa, care a întreţinut atmosfera şi a dat impresia că se simte pe scenă la fel de bine cum o face pe covorul de la sol. „A fost o mare plăcere să particip la concert şi să fiu pe scenă. Ascult muzica celor de la Boney M de mică şi acum am avut ocazia să iau contact cu ei live şi să-i cunosc”, a declarat Sandra.

Colega ei de la lot, Cerasela Pătraşcu a fost plăcut surprinsă să afle că membrii trupei Boney M sunt fani ai gimnastici feminine din România.„Înainte de concert i-am întâlnit pe membrii trupei. Aveau pe telefonul mobil imagini şi filmuleţe luate de pe “youtube” cu noi în competiţii. Li s-a părut extraordinar că am făcut cunoştinţă. Însă şi pentru noi a fost un moment special”, a povestit Cera.Concertul a durat până aproape de miezul nopţii.

„Am crescut cu muzica acestei trupe şi mă bucur să-i văd în concert. Mă bucur să văd şi fetele sunt încântate, dansează şi se simt bine”, Nicolae Forminte, antrenorSursa: Prosport.
Postat în 4 ianuarie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net