Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

S-a operat!
Izbasa Campionatele Mondiale 2008


În plină pregătire pentru CM de la Londra (12-18 octombrie), unde vizează titlul suprem la sol, singurul care îi lipseşte din palmares, Sandra Izbaşa a primit o lovitură care îi poate da planurile peste cap.

Ea a suferit, în aceste zile, o intervenţie chirurgicală în talpa piciorului pentru a-i fi extirpaţi nişte veruci (negi). „Am fost cu ea la cel mai bun dermatolog din Bucureşti, a făcut o cauterizare electrică, cu anestezie locală, la piciorul drept. Iniţial, crezusem că este o problemă doar de suprafaţă, dar adâncitura este profundă”, spune coordonatorul lotului de gimnastică, Nicolae Forminte. Deşi se confruntă cu aceste dureri de câteva luni, efectuarea intervenţiei a fost amânată până după Europene, pentru a-i da posibilitatea de a merge la Milano. „Acest veruc a apărut după pregătirea făcută la munte şi iniţial am crezut că e o bătătură. S-a tot plâns că o doare şi am lucrat menajând piciorul, iar aterizările abia le-a ţinut, pentru că în contact cu solul durerea este cruntă”, continuă tehnicianul.

Intervenţia o va ţine pe Sandra departe de antrenamente două, chiar trei săptămâni, până când ţesutul se regenerează. „Poartă un bandaj şi face mişcare uşoară. Nu putem risca să se producă o infecţie, pentru că orice urmă de praf sau microb cu care poate intra în contact îi poate face mult rău”, explică Forminte. În trecut, campioana olimpică la sol a avut probleme la glezna stângă, apoi a suferit o fractură de metatarsiene în 2007, la CM de la Amsterdam. Stafful tehnic speră ca gimnasta să se recupereze şi să poată participa la Naţionalele României (11-13 septembrie), la Buzău, unde să evolueze la bârnă şi la sol.

Articol publicat de Mirela Basescu in Prosport
Postat în 4 ianuarie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net