Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Milano: Românca Sandra Izbaşa a ratat podiumul
Gimnasta româncă Sandra Izbaşa, fosta campioană europeană la sol, nu a câştigat nicio medalie în finala de astăzi a Campionatului European de Gimnastică de la Milano.

Izbaşa s-a clasat doar pe locul al şaptelea la confruntarea de astăzi de la sol. Cealaltă gimnastă româncă participantă la această probă, Anamaria Tămîrjan, a ratat şi ea podiumul, situându-se pe locul al patrulea.

Sandra Izbaşa consideră că anii pari îi aduc mai mult noroc decât cei impari, cum ar fi acesta din urmă în care ea a fost depunctată.

Se mai întâmplă. Eu, în sinea mea, nu am ce să îmi reproşez. Din lecţiile pe care le-am învăţat trebuia să fiu mereu campioană”, ne-a declarat Sandra Raluca Izbaşa.

Sportiva a infirmat, de asemenea, zvonurile potrivit cărora ar renunţa la gimnastică. “Mulţi consideră că după Bac o să renunţ la gimnastică, dar obiectivul meu e să câştig o medalie la Campionatele Mondiale şi să-l susţin pe domnul Forminte în cele mai grele momente”, a mai adăugat gimnasta.

După depunctarea Sandrei Izbaşa, antrenorul Nicolae Forminte, vădit nemulţumit, a intervenit pe lângă Adrian Stoica, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică. Acesta l-a sfătuit pe tehnician să nu depună contestaţie. La sfârşitul probei de sol, Forminte a spus ziariştilor că nu are nimic de declarat presei.

Aurul din competiţia de la sol a fost câştigat de către gimnasta Elizabeth Tweddle din Marea Britanie, iar medalia de argint i-a revenit Vanessei Ferrari, reprezentanta Italiei. Pe locul trei s-a clasat rusoaica Ksenia Semenova.

Articol din Adevarul
Postat în 4 ianuarie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net