Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Sandra Izbașa și Cătălina Ponor la Univé Gym Gala


Sandra Izbașa și Cătălina Ponor au confirmat participarea la cea de-a 16-a ediție a Galei Univé Gym ce v-a avea loc între 21 și 23 decembrie în Almere - Olanda.

Spectatorii vor avea parte de nu mai puțin de 4 show-uri din care vor face parte ariști și atleți din toată lumea iar după spectacol va avea loc și o sesiune de autografe așa că dacă aveți ocazia să ajungeți, nu ratați asemenea eveniment.

Sursa: GymPOWER
Postat în 4 octombrie 2012.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Andreea Esca şi Sandra Izbaşa, împreună pentru o cauză nobilă


Andreea Esca şi Sandra Izbaşa şi-au unit forţele pentru a sprijini o campanie a unei fundaţii din România care luptă pentru prevenirea şi combaterea cancerului la sân.

Cele două au fost fotografiate împreună, iar Andreea Esca a postat fotografia cu gimnasta olimpică pe pagina personală de Facebook.


Fundatia Renasterea a organizat cea de-a 11-a editie a evenimentului de “Iluminare in roz” a cladirilor. Evenimentul, care are loc in fiecare an pe 1 octombrie, este un simbol al luptei impotriva cancerului la san instituit de fundatie in urma cu 10 ani.

Sursa foto: www.remusachim.com
Sursa articol si poze: Viva

Postat în 4 octombrie 2012.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Sandra Izbaşa este încă emoţionată după cucerirea medaliei de aur la JO 2012: «O să plâng şi la 80 de ani»

Gimnasta Sandra Izbaşa (22 de ani), campioană olimpică la sărituri anul acesta, crede că şi la bătrâneţe se va emoţiona când va revedea evoluţia care i-a adus medalia de aur la competiţia găzduită de Londra.


Libertatea: Cum a fost în vacanţă?
Sandra Izbaşa: Am fost la Viena. A fost foarte frumos. Am vizitat multe locuri frumoase, unde am descoperit peisaje superbe. Pot spune că a fost o vacanţă cât se poate de activă, nefiind adepta ideii de a sta doar într-o cameră de hotel pentru a mă odihni.
Aşa că am preferat să vizitez cât mai multe locuri, să mă plimb cu maşina. Şi cu ocazia asta pot spune că sunt foarte mulţumită de cum se comportă noua mea maşină la drum lung (n.r. e vorba despre maşina Renault, primită de Sandra pentru câştigarea medaliei de aur la JO).


Ai revenit în sala de antrenament?
Da. Am început din nou să mă mişc în sală. Am câteva demonstraţii la care am fost invitată să particip şi trebuie să fiu într-o formă bună.


A fost grea această revenire în sala de gimnastică, după o perioadă de pauză de aproape o lună?
A fost destul de greu. Am început să mă acomodez cu alte lucruri, care nu au o legătură strictă cu sala de gimnastică, dar pentru ce mai am eu de făcut până la finalul acestui an, nu cred că-mi va fi foarte greu.


Din curiozitate, ai revăzut concursul de la Londra?
Sinceră să fiu, nu m-am uitat la sol. Asta nu pentru că nu aş fi avut acea tărie să urmăresc acel concurs, care pentru mine a reprezentat un eşec, dar aşa a fost să fie! Să nu revăd acel concurs. Iar în privinţa întrecerii finale de la sărituri, consider că a fost o finală mult prea scurtă, motiv pentru care nu am revăzut-o.


La aniversarea clubului Steaua ai revăzut însă imagini cu tine, acolo, sus, pe podiumul de premiere, unde erai cu lacrimi în ochi de fericire....
Să ştiţi că şi acum când am revăzut aceste imagini am lăcrimat puţin. Sunt momente emoţionante, pe care nu le voi putea uita niciodată. De fiecare dată când le revăd mă repun în condiţia clipelor de atunci. Chiar şi la 80 de ani, dacă mă ajută Dumnezeu să prind această vârstă şi cineva va veni să-mi pună aceste imagini, voi lăcrima.


Alina Dumitru şi-a scos la licitaţie maşina pe care a primit-o cadou la Olimpiada de la Beijing din 2008. Tu te-ai gândit să faci acelaşi lucru cu maşina primită atunci cadou?
Oho! Maşina pe care am primit-o la Beijing a fost dată de mult. Sper ca noul proprietar să fie mulţumit de acea maşină, să o stăpânească sănătos şi să aibă grijă de ea aşa cum am avut şi eu.


Sursa: Libertatea
Postat în 1 octombrie 2012.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Roxana Izbașa: «Sandra adoră să se răsfeţe la coafor»

Pentru că oricărei femeie îi place să fie cochetă, Sandra Izbaşa (22 de ani) nu putea face excepţie de la regulă. A confirmat-o pentru Libertatea Roxana, mama gimnastei medaliate cu aur la sărituri şi cu bronz în concursul pe echipe de la Olimpiada londoneză.


Libertatea: Credeaţi că Sandra va obţine a doua medalie de aur la o ediţie a Jocurilor Olimpice?
Roxana Izbaşa: Ne gândeam la ea, ne-o doream şi ştiam că toată munca ei depusă până la Londra avea ca scop final obţinerea unei noi medalii de aur. Pentru îndeplinirea acestui lucru am făcut echipă toţi trei - Sandra, eu şi soţul meu -, dar şi cei din jurul nostru, care ne-au susţinut.


Care au fost competiţiile Sandrei care v-au rămas cel mai aproape de suflet?
Fiecare competiţie internaţională a fost importantă. Nu pot spune acum că una anume a fost specială pentru noi, ca părinţi. Respectivele întreceri au propriile lor particularităţi. Aşa că începând cu Campionatul European de Junioare din 2004, de la Amsterdam (Olanda), pot spune că mi s-a lipit de suflet fiecare concurs al ei. Şi nu numai internaţional. Suntem nelipsiţi la competiţiile din ţară.

Cum e Sandra atunci când e acasă?
Înainte de a vă răspunde la întrebare, aş putea face o glumă şi să întreb chiar eu: “Dar când e Sandra acasă?” Şi spun acest lucru, pentru că, din cauza programului foarte încărcat, vine destul de rar acasă. Dar atunci când vine la noi, Sandra e la fel cum o percepe toată lumea. E de-o sinceritate dezarmantă. E o domnişoară în toată puterea cuvântului, care reuşeşte să te farmece cu privirea, cu cuvintele, prin atitudinea ei. Nu-ţi mai ajunge să o sorbi din priviri.


Cum o alintaţi?
Săndruca. Aşa îi spun de fiecare dată. Nu doar când vine acasă.


Este o fată ordonată?
Foarte ordonată. Aşa a învăţat să fie acasă, dar şi în cantonament. Sportul şi munca antrenorilor de zi cu zi au ajutat-o să se formeze ca un om foarte ordonat şi calculat. Aşa că această ordine, la care ea ţine cu sfinţenie, este o îmbinare între ceea ce a văzut acasă şi ceea ce a primit ca sfaturi în cantonament.


Dumneavoastră sunteţi cosmeticiană. Sandra vine des la salon pentru a se aranja?
Colegele mele sunt foarte încântate să o vadă ori de câte ori trece pe la mine. Relaţionează excelent cu colegele mele şi, ca orice domnişoară, Sandra adoră să se răsfeţe la coafor, la manichiură, la pedichiură, la cosmetică. Eu am ajutat-o, evident, la capitolul cosmetică. Dar să ştiţi că ea este o autodidactă. Şi o admir pentru acest lucru. Îi place tot timpul să se informeze, până la ultimul detaliu. Îi place să ajungă tot timpul la o anumită calitate, aproape de perfecţiune.


Multă lume a acreditat ideea că după ce se va retrage din gimnastică Sandra ar putea lucra în domeniul televiziunii. Ce părere aveţi?
În acest moment nu mă pot pronunţa în legătură cu acest lucru nici măcar la nivel de speculaţie. Dar dacă lumea o vede în această latură pe care aţi menţionat- o mai devreme, înseamnă că posibilităţile ei sunt largi, iar atunci când va fi să opteze pentru un anumit domeniu o va putea face cu mare uşurinţă. Prefer să nu fac eu speculaţii pe această temă.


Sandra Izbaşa este o tânără cochetă, căreia îi place să fie în pas cu moda. De altfel, gimnasta şi mama ei ţin cont una de părerea celeilalte când vine vorba de vestimentaţie. “La capitolul haine, informaţiile circulă în dublu sens. Şi eu îi pot sugera anumite lucruri, dar şi ea îmi poate sugera sau mă poate corecta în acest sens”, ne-a declarat Roxana Izbaşa.


Sursa: Libertatea
Postat în 1 octombrie 2012.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Sandra Izbasa: “Aurul de la sarituri este o realizare imensa pentru mine”
Echipa “Draga mea prietena” a avut onoarea de sta de vorba cu una dintre cele mai apreciate gimnaste romane, campioana olimpica Sandra Izbasa.


Campioana ne-a marturist ca s-a bucurat de vacanta dupa incheierea Jocurilor Olimpice de la Londra, relaxandu-se atat in tara cat si in strainatate. Odata cu noul sezon, Sandra Izbasa isi va relua usor antrenamentele. In ceea ce priveste Jocurile Olimpice de la Londra 2012, gimnasta a marturisit ca nu are niciun regret. “Medalia de aur cand o castigi la un aparat la care nu te astepti este o surpriza si mai mare”, a spus Sandra Izbasa.

Sursa: dragameaprietena.kanald.ro
Postat în 27 septembrie 2012.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 1
Roxana Izbaşa: „Sandra mănâncă pentru a trăi, nu traieşte pentru a manca”


De două săptămâni, Sandra Izbaşa a revenit în sala de antrenamente. Dacă va continua sau nu gimnastica de performanţă este o întrebare la care doar multipla campioană poate răspunde tranşant. Până atunci, mama Sandrei a vorbit, în exclusivitate pentru „ring”, despre fiica ei şi despre cum şi-a petrecut vacanţa de după Jocurile Olimpice de la Londra.


La 22 de ani împliniţi în această vară, Sandra Izbaşa are o dilemă: a continua sau a renunţa la sportul de performanţă. La această vârstă, majoritatea gimnastelor fac pasul înapoi deoarece sănătatea le este pusă în pericol după mai bine de 15 ani de sport de performanţă. În cazul campioanei olimpice de la Londra, părinţii o sfătuiesc să nu spună adio gimnasticii, dar să îşi evalueze bine potenţialul înaintea unei asemenea decizii importante. „Noi îi sugerăm ce ar putea să facă, însă Sandra hotărăşte ce face cu viaţa ei. Decizia de a continua în sportul de performanţă trebuie să vină din interiorul ei, să fie o voinţă care să o anime. Dacă îţi doreşti, poţi continua, acesta a fost mesajul nostru pentru ea. Sandra şi-a propus să facă gimnastică de performanţă până la sfârşitul anului. Trebuie să o ia pas cu pas. Toţi o întreabă, inclusiv antrenorii lotului, însă cred că Sandra trebuie să o ia pas cu pas. Să îşi evalueze potenţialul, sănătatea. Nu are probleme grave de sănătate, Doamne fereşte! Sunt micile sâcâieli de zi cu zi, starea per ansamblu. Îi mulţumim lui Dumnezeu că nu are probleme majore de sănătate. Toţi ne dorim să facă performanţă cât mai mult timp, însă, vă repet, ţine de voinţa interioară şi de motivaţia Sandrei. Noi nu am întrebat-o de Rio, preferăm să o luăm încet-încet”, a declarat, pentru „ring”, mama Sandrei, Roxana Izbaşa.


Are grijă de sănătatea ei
După Londra, multipla campioană olimpică şi-a luat o binemeritată vacanţă în care a avut grijă de dietă, revenind în sală fără kilograme în plus. „Nu a luat deloc în greutate în această vacanţă. A fost cu câteva prietene deoarece puiul trebuie lăsat să zboare din cuib, pentru a-l responsabiliza, să ştie despre ce este vorba în viaţă. De mult timp nu mai mergem cu ea în vacanţe. Ea a înţeles de mult că este bine pentru sănătatea ei să rămână la greutatea optimă. Sandra trăieşte după dictonul «Mănânc ca să trăiesc, nu trăiesc ca să mănânc». Nu o preocupă mâncarea ca pe alţii şi nu dă senzaţia că ar fi înfometată. Acum se mănâncă dulciuri şi în cantonamente, nu mai sunt restricţii atât de drastice. În limita bunului-simţ, fetele de la lot gustă din orice pentru a nu fi tentate să exagereze. Fiecare îşi manageriază această problemă fie în vacanţe, fie în cantonamente. Sandra a avut mereu grijă de sănătate şi de greutate, pentru că este vorba despre viitorul ei”, a continuat discuţia cu „ring” Roxana Izbaşa.


Au învăţat-o să fie calculată
Părinţii Sandrei au avut grijă ca fiica lor să aibă parte de o educaţie aleasă şi, în acelaşi timp, să o responsabilizeze în faţa vieţii de zi cu zi. „Noi i-am oferit de mică stimulente ca să perceapă viaţa într-un anumit fel, să fie responsabilă. În primul rând, să îi dezvoltăm inteligenţa şi să o determinăm să fie calculată în tot ceea ce face. De când a reînceput antrenamentele, mai vine din când în când pe acasă, puţin, pentru că de când a reintrat în sală a luat totul foarte în serios”, a încheiat mama campioanei.


Sursa: Ziarul Ring
Postat în 26 septembrie 2012.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 1
Interviu TVR
Postat în 17 septembrie 2012.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 5
Izbaşa merge mai departe! Campioana olimpică de la Londra şi-a reluat antrenamentele

La o lună de la succesul înregistrat la Londra unde a cucerit al doilea titlu olimpic din carieră, Sandra Izbaşa s-a întors în sala de antrenamente de la Izvorani. Dubla campioană olimpică va continua cu sportul de performanţă pe o perioadă nedeterminată, urmând ca până la sfârşitul anului să mai participe la câteva concursuri, în funcţie de planul stabilit de staff-ul tehnic.


"Sandra face deocamdată antrenamente uşoare pentru că vine după o perioadă de pauză. Oricum este o perioadă aglomerată la lot, cu evaluarea junioarelor, lucrăm pe mai multe grupe, încă nu se poate vorbi de o revenire la un program normal de pregătire", a declarat antrenoarea Mariana Bitang. Izbaşa (22 ani), care a fost alături de Cătălina Ponor unul din liderii echipei pentru Londra, poate fi şi baza pe care se va costrui noua echipa pentru Rio. "Nu ne-a comunicat o perioadă exactă la care se gândeşte pentru a merge mai departe, însă cred că atât cât o va ţine sănătatea va mai face concursuri. M-am bucurat că am regăsit-o tonică şi cu un moral bun în antrenamente", ne-a declarat Adrian Stoica, preşedintele FRG.


Surse apropiate gimnastei susţin că aceasta ar fi tentată să îşi continue cariera cel puţin un an, pentru a participa la Mondialele de la Anvers, în încercarea de a cuceri singurul titlu care îi lipseşte din palmares.


Sursa: ProSport
Postat în 17 septembrie 2012.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Sandra reîncepe antrenamenteleSursa GSP:

La baza olimpică de la Izvorani vacanţa este aproape să se încheie. Sandra Izbaşa îşi va relua antrenamentele la începutul săptămînii viitoare. Cătălina Ponor va mai întîrzia o săptămînă. "Le-am lăsat să se relaxeze cît şi-au dorit ele. Sînt sportive cu experienţă şi ştiu cît îşi permit să stea în vacanţă", a mărturisit ieri antrenoarea Mariana Bitang, care a fost prima ce a revenit în sala de pregătire de lîngă lacul Snagov.
Postat în 5 septembrie 2012.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 2
Sandra Izbaşa: "Încerc să-mi maschez supărările. Vreau să împart lumii numai energie pozitivă"

Sandra se strecoară prin mulţimea care vrea să-i fure un sărut. Se cambrează în scaunul cinematografului unde rulează pelicula The Bourne Legacy. Revine acasă. Sare la volanul maşinilor primite cadou de la sponsorul Renault. Îşi valorifică intens momentele libere alături de cei dragi. Se întoarce la capitolul premieri. Se alege cu un Samsung Galaxy S3. Jonglează printre interviuri. Cam aşa se derulează o zi din viaţa Sandrei fără gimnastică. Ieri, ea a acceptat provocarea ProSport de a oferi un altfel de interviu.


Sandra, cât crezi că rezişti fără să pronunţi cuvântul gimnastică?
E un sport de suflet şi vorbesc întotdeauna cu plăcere, de când am aterizat la Bucureşti, până azi şi aşa va fi şi peste o lună. Sunt fericită, mă simt bine, nu-mi vine să cred că am intrat în vacanţă, însă îmi lipseşte şi mişcarea şi de aceea compensez mergând foarte mult pe stradă sau în mall. Acum îmi permit să zic... mall. Şi ştii ce mă bucură din suflet? Faptul că lumea mă opreşte, îmi cere autografe, facem poze şi asta denotă faptul gimnastica a fost vizionată în România şi că am fost destul de apreciate.


În ce categorii de vârstă se încadrează fanii tăi?
Copiii sunt un pic mai timizi şi îi înţeleg. Mă întreabă dacă sunt eu şi dacă le permit să-şi facă o poză cu mine sau dacă ar putea să mă pupe. Şi adulţii sunt destul de politicoşi. Am văzut aseară şi adolescente de vârsta mea sau un pic mai mari care m-au întrebat: "Pot să te pup, Sandra? Pentru că vreau să te felicit. Ai fost minunată!".


Ce-ţi permiţi să faci acum faţă de luna trecută?
Îmi permit să mă trezesc când vreau, doar că nu mai pot să dorm cât aş fi vrut înainte când făceam antrenamante. Acum, când sunt liberă, mă trezesc devreme. Noaptea pot adormi, nu mai am niciun fel de problemă, pentru că înainte îmi făceam exerciţiile în minte şi oarecum aveam emoţii care nu mă lăsau să mă odihnesc. Abia după ce mă linişteam, reuşeam să adorm cu pernele în braţe.


Cu câte?
Am vreo două şi una pe care pun capul. Îmi place să le ţin în braţe, cum ţineam şi mascotele. Am acum o geantă plină de mascote din Londra, pe care le voi dărui persoanelor care mi-au fost alături. Nici nu ştiu câte am îndesat în geantă, mai mult de 20!


Din punct de vedere al alimentaţiei ce s-a schimbat?
Mănânc doar o dată sau de două ori maximum pe zi. Seara mănânc, cu toate că se zice că dacă mănânci seara te îngraşi, dar nu mă ghidez după ideea asta. Pot să mănânc şi în miez de noapte, dar evit pentru că mă simt mult mai bine aşa cum m-am educat de când sunt mică. diagonala începută în 2002


Când ai realizat prima dată că ţi-a început celebritatea?
Cred că în anul 2006, de când am devenit senioară, pentru că la juniori nu te poţi considera vedetă, practic e doar debutul în gimnastică în momentul trecerii de la juniorat la seniorat. Dar niciodată să ştii că nu m-am considerat vedetă şi n-o să mă consider vreodată ca având acest statut. Pur şi simplu sunt eu. Sandra Izbaşa.


Ce ai învăţat de la Nicolae Forminte sau de la cuplul Bitang-Bellu?
Acum nici nu ştiu, pentru că m-am format pe parcurs, m-au luat de când eram doar copil. Domnul Forminte a avut grijă să îmi arate o anumită cale, iar doamna Mariana şi domnul Bellu mi-au arătat o altă cale. Aşa că le mulţumesc tuturor din suflet pentru că prin ei am ajuns ceea ce sunt acum şi tot datorită lor am ajuns în punctul în care mă aflu în prezent.


Să ne întoarcem puţin în Londra. Îţi reproşezi ceva la ultima diagonală?
Mi-ar ieşi acum şi dacă aş face-o de 100 de ori consecutiv, dar nu pot compara momentul de la Londra cu cel de acum, întrucât evoluţia de acolo a fost influenţată de mulţi factori. Eram în timpul unui sol, concuram la cel mai înalt nivel, iar ratarea a fost cauzată de mulţi factori...


De câte ori ai repetat-o?
De multe ori!


De 100 de ori?
Nu, nu! De mult mai multe ori, pentru că am repetat-o de la 12 ani (n.r. Sandra are acum 22 de ani), deci realizezi câte repetări s-au adunat. Dar n-o să‑mi pară rău pentru ce am făcut, sunt om, asta a fost, ştiam că puteam să fac totul bine, dar vreau să rămân doar cu rezultatul pozitiv de la aceste Jocuri Olimpice.


Eşti o persoană echilibrată sau trăieşti în extreme?
Sunt o persoană echilibrată şi atunci când pierd şi atunci când câştig şi probabil că nimic nu mă va face să mă schimb. Îmi găsesc fericirea în fiecare zi pe care o trăiesc, nu pot să zic că ceva anume îmi induce o stare de bine. Trăiesc fiecare clipă şi la sfârşitul unei zile pot spune mereu: "Uite, asta a fost o zi reuşită!"


Unde anticipezi că te vei afla peste un an?
Acum chiar nu ştiu, pentru că nu-mi dau seama nici unde voi fi mâine sau poimâine, vreau să o iau treptat, nu vreau să mă mai gândesc la viitor. De fiecare dată când am făcut-o, nu s-a mai pupat realitatea cu aşteptările mele şi aşa am ajuns să merg mai bine din aproape în aproape.


"Îmi maschez supărările"
Cum a trecut dubla campioană olimpică de la un dram de zgârcenie la generozitate De pe tricoul ei ne sar în ochi o pisică blândă - "nu ştiu cine e pisica asta, aşa au făcut-o creatorii piesei vestimentare" - şi cinci litere de-o şchioapă care vorbesc perfect despre punctul carierei sale - "Vogue? Îmi place să cred că sunt la modă, dar cred că am mai rămas puţin în urmă între timp. Parcă nu pot să zic că sunt în vogă". Şi totuşi...


...antrenorii echipei Statelor Unite au susţinut la finalul concursului de la sol că eşti una dintre cele mai frumoase sportive ale lumii. Cât contează această calitate în gimnastică?
Le mulţumesc frumos, poate contează, poate nu, n-am reuşit până acum să-mi dau seama. Dar dacă aşa a vrut Dumnezeu să fiu, atunci mă bucur din suflet pentru că sunt plăcută şi nu numai în sala de gimnastică. Şi pe stradă! Pentru că te simţi altfel şi când eşti în afara concursului, adică nu te afli în postura de a-ţi fi ruşine de tine. În România sunt multe fete frumoase şi chiar de multe ori întorc capul după ele pe stradă. Uite, un model de frumuseţe pentru mine ar fi Megan Fox sau Jessica Alba din cinematografie pentru ca cititorii să-şi facă o idee. Ele sunt nişte tipe perfecte din acest punct de vedere.


Privirea ta pare că transmite mereu exaltarea sportivului care se bucură că a terminat un concurs cu bine. Chiar şi după solul de la Londra ai ieşit cu zâmbetul pe buze...
Suntem oameni şi avem anumite trăiri, fie de fericire, fie de amărăciune. De obicei, eu încerc să le ascund pe cele de supărare pentru că nu vreau să arăt lumii întregi suferinţa prin care trec. Prefer să le maschez şi să împart lumii numai energie pozitivă. Cel puţin aşa mă străduiesc...


Ochii verzi niciodată să nu-i crezi?
Nu, nu... Asta n-are nico legătură cu mine, e doar o zicală făcută pentu că rimează bine. Păi, ce? Ochii căprui fură inima oricui!? Sau ochii albaştri nu mai ştiu ce fac? Contează ce ai în suflet, culoarea ochilor nu te poate defini ca om, sufletul vorbeşte cel mai bine despre tine.


Care e cea mai mare bogăţie a ta la 22 de ani?
Persoanele dragi, oamenii apropiaţi sufletului meu, pentru că mi-au fost întotdeauna alături şi la bine şi la rău. Aş face totul pentru ei, deoarece sunt o tipă generoasă. Am învăţat să fiu aşa atunci când eram mică, pentru că mama a observat la mine un dram de zgârcenie şi m-a dezvăţat de acest obicei. Şi pot să spun că-i mulţumesc mult pentru faptul că m-a schimbat. M-a făcut să am o altă percepţie despre altruism... generozitate...


De ce ţi-e dor din perioada copilăriei?
De şcoală îmi este dor şi de colegii din clasele 1-4 şi 5-8, bine 5-6, pentru că pe urmă am plecat la Deva. Dar să ştii că nu i-am uitat nici ei pe ei şi nici ei pe mine. Mi-au transmis multe mesaje şi acum, la Jocurile Olimpice şi asta m-a bucurat enorm. Eu am rămas aceeaşi Sandra şi aşa voi fi mereu.
Mi-e dor să merg cu metroul prin Bucureşti. Ultima dată am mers în Londra Sandra Izbaşa, campioană olimpică


Sursa: Prosport
Postat în 27 august 2012.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 1

<< Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Următor >>

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net