Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Reprezentantele României la Euro
Podium training Worlds 2010Lotul României pentru Campionatele Europene de Gimnastică ce se vor desfășura la Berlin între 6 și 10 aprilie a fost publicat pe situl oficial al competiției.
Așadar, reprezentantele țării noastre, după cum probabil ați bănuit vor fi: Sandra Izbașa, Ana Porgras, Amelia Racea și Diana Chelaru.
Conform listei, Ana, Diana și Amelia vor concura la toate cele 4 aparate iar Sandra va concura la sărituri, bârnă și sol.


Multă baftă fetelor! O să aveți mulți susținători nu doar în fața televizoarelor ci și în sală . wink
Postat în 25 martie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Poze noi!
Galeria foto a fost actualizată cu poze noi de la Cupa Mondială de la Paris 2011! eipos24 ne-a oferit permisiunea de a posta pe website imaginile lui.

Cupa Mondială Paris 2011


Postat în 23 martie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
S-au întors fetele din Franța!
Octavian Bellu pentru ProSport: "Sandra se numără printre favoritele la medalie la Europene. Nu vreau să o laud, dar are momente când le depăşeşte pe celelalte sportive aflate în pregătire. Este matură, ştie ce vrea, e un factor pozitiv să ai o campioană olimpică în sală".


"Sandra începe să-şi recucerească teritoriul pierdut, dar totul se va întîmpla pas cu pas", a declarat Bitang pentru GSP, mărturisind că eleva sa pregăteşte intensiv şi săriturile. "Sandra se prezintă mai bine la sărituri, dar la Paris nu a avut drept de participare la acest aparat", a mai spus antrenoarea.


Un alt video de la DigiSport de acestă dată aici.
Postat în 22 martie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Cupa Mondială de la Paris - Sandra Izbaşa a cucerit aurul!
La un an de la operaţia suferită la picior, Sandra Izbaşa a revenit în elita mondială, după ce s-a impus la Internaţionalele Franţei


Sandra Izbaşa, aur la sol! Performanţă reuşită de româncă la Jocurile Olimpice de la Beijing şi repetată ieri după-amiază, în finala Internaţionalelor Franţei, competiţie desfăşurată la Paris sub egida Cupei Mondiale. Evoluţia curată a româncei, deşi nu acesta este exerciţiul final pe care îl pregăteşte, a fost notată cu 14,833. Podiumul a fost completat de vicecampioana mondială, Diana Chelaru (14,633,) şi de rusoaica Ana Dementieva (14,433).


Doi ani şi jumătate i-au trebuit Sandrei să revină în poziţia de lider mondial la sol după titlul de campioană olimpică cucerit în 2008, la Beijing. Absenţa acesteia de pe podiumurile internaţionale a fost cauzată de problemele medicale apărute în 2009, care s-au încheiat cu o operaţie la tendonul lui Ahile. Izbaşa s-a întors în sala de antrenamente în vara anului trecut şi a fost preluată de Mariana Bitang şi Octavian Belu, noii antrenori coordonatori ai lotului olimpic de gimnastică feminină. "Sandra începe să-şi recucerească teritoriul pierdut, dar totul se va întîmpla pas cu pas", a declarat Bitang, mărturisind că eleva sa pregăteşte intensiv şi săriturile. "Sandra se prezintă mai bine la sărituri, dar la Paris nu a avut drept de participare la acest aparat", a mai spus antrenoarea.


Sursa: GSP

Postat în 21 martie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 2
Cupa Mondială de la Paris - calificări
Sâmbătă, 19 martie, a avut loc concursul de calificări la Cupa Mondială de la Paris, unde am avut plăcerea să urmărim noul exercițiu la sol al Sandrei. O coregrafie minunată care i se potrivește foarte bine și care așa cum spunea Domnul Bellu, "sperăm să devină o capodoperă"!
Cu un punctaj de 14.933, Sandra s-a calificat pe prima poziție în finală, urmată fiind de către Diana Chelaru (14.733), Vanessa Ferrari (14.300) și Anna Dementyeva (13.900).Postat în 21 martie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Sandra vizează și finala la sărituri
Chiar dacă nu a mai făcut două sărituri de aproape cinci ani, antrenorii au convins-o pe Sandra că are potențial la acest aparat iar acum dorește ca la Mondiale și chiar la Olimpiadă să intre în lupta pentru medalii și la sărituri.


Multă baftă, Sandra!


Video:TVR
Postat în 17 martie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Verificare surpriză
Cele patru gimnaste care țintesc podiumul european peste 3 săptămâni au fost testate ieri de antrenorii lor, Mariana Bitang și Octavian Bellu care le-au pregătit o verificare surpriză în condiții de concurs.


"Merg la Berlin doar cele care au ce arăta", spune Octavian BelluSe pare că Sandra va avea un sol nou pe melodia "Tango Amore" a lui Edvin Marton. Puteți asculta melodia AICI. Mie una îmi place foarte tare!
... și o nouă surpriză din partea ei! O nouă săritură!!! Bravo Sandra!

Filmare TVR
Postat în 13 martie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Motivul neparticipării la Cottbus
training
FOTO:GSP


Antrenorul lotului olimpic de gimnastică al României, Mariana Bitang, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că cele patru gimnaste înscrise iniţial la FIG Challenger Cup, de la Cottbus, nu vor mai participa, deoarece organizatorii au schimbat programul competiţiei.


"Noi ajungeam joi seară, la Cottbus, iar a doua zi, la ora 14.00, erau programate calificările. Am fi avut astfel timp de un antrenament. Organizatorii au decis să mute calificările concursului feminin la ora 10.00 dimineaţa, astfel că nu mai rămînea timp de nimic. Abia ne trezeam şi plecam la concursul de calificare. S-a decis că e mai bine să nu participăm cu fetele în acest caz. Ele vor merge doar la Internaţionalele Franţei".


Competiţia de la Cottbus va fi urmată în calendarul continental de Internaţionalele Franţei, la Paris-Bercy, în 19 şi 20 martie. România va fi reprezentată de Flavius Koczi şi Marius Berbecar, la masculin, respectiv Diana Chelaru, Ana Porgras şi Sandra Izbaşa.
La concursul din Franţa au fost invitaţi doar finaliştii pe aparate de la CM de anul trecut, plus cei mai buni patru sportivi, pe fiecare aparat, conform ranking-ului mondial din 2010. Din delegaţia României vor face parte şi antrenorii Ştefan Gal, Octavian Bellu şi Lucian Sandu.


La puţin timp după Internaţionalele Franţei, gimnastica artistică de pe continent va intra în febra Campionatelor Europene, programate între 2 şi 10 aprilie, la Berlin.
Postat în 10 martie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Fetele nu mai merg la Cottbus :(


Conform unei decizii de ultim moment, fetele nu vor participa în acest week-end la competiția de la Cottbus, anunță Federația Română de Gimnastică.
Din păcate nu se precizează și motivele acestei modificări... sper doar că participarea la Cupa Mondială de la Paris nu va fi și ea anulată.
Postat în 9 martie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Încep competițiile
S-a afișat de curând lista participanților la Cupa Mondială de la Cottbus (11-13 martie 2011) și avem frumoasa surpriză să le găsim printre concurente pe:


Amelia Racea
Ana Porgras
Diana Chelaru
Sandra IzbașaVerificați pagina Evenimente Următoare pentru a afla la ce competiții va mai participa Sandra pe viitor.
Postat în 22 februarie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0

<< Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Următor >>

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net