Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Fabrica de medalii - Episodul 2
Mult așteptatul episod a apărut în sfârșit și pe internet într-o calitate mai bună însă nu conține ceea ce au anunțat în episodul trecut, ci este o emisiune întreagă despre Cupa Andreea Răducan, organizată pentru prima dată anul acesta la Bârlad. Enjoy! smile


Postat în 7 iunie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Interviu Sandra Izbașa
Ajunsă la 20 de ani, Izbaşa acceptă cu zâmbetul pe buze sacrifiicile pe care le face în viaţa personală. Provocată la un dialog inedit, Sandra a vorbit cu dezinvoltură despre pasiunile şi planurile ei de viitor.FOTO:www.turnfoto.nlClick! Vei petrece Paştele în cantonament. Cum va fi?


Sandra Izbaşa: De opt ani de zile îl fac aşa, deci m-am obişnuit. O să vină şi părinţii să ciocnească un ou cu noi, să ciocnim un pahar şi cam atât. Nu avem timp de vacanţă până la Olimpiadă. Ştiu perfect ce vreau de la viaţă.


Porţi în urechi nişte cercei norocoşi?


Chiar nu sunt un talisman cum multă lume crede. Îi port doar pentru că vreau să fiu drăguţă, să nu arăt ca un băieţoi (râde). Ar fi prostie să cred că dacă îmi fac vreun piercing pe undeva, automat iau şi o medalie...


Mai practici alte sporturi sau le urmăreşti la TV?


Mă uit la handbal, scrimă şi haltere. Eu mă descurc mai bine la handbal, am făcut în şcoala generală şi eram un pivot bunicel (râde). Le admir pe fetele de la naţională şi m-am bucurat când am putut vorbi cu ele în avion la întoarcerea de la Olimpiadă.


Ştii să găteşti?


Grea întrebare (râde). Sincer, nu am când să stau în bucătărie şi nici nu mă văd învârtind într-o oală cu sarmale. Mâncarea nu e hobby-ul meu oricum.


Eşti vitezomană?


Nu, conduc chiar foarte prudent. Am primit pentru aurul de la Beijing un Hover portocaliu cu numele meu, dar pe viitor o să îmi iau o maşină mai mică.


Colecţionezi ceva?


Aduc magneţi de frigider pentru mama din orice colţişor din lume. Personal, eu nu mai colecţionez nimic.


Ce gen de filme, cărţi şi muzică preferi?


Filme de acţiune sau comedii. La cărţi am trecut în ultima perioadă de la romanele poliţiste la cele mai romantice, iar ca muzică ascult aproape orice în afară de manele.


Care ţi se pare cel mai atrăgător gimnast?


Niciunul, am total alte gusturi în materie de bărbaţi. Arată ok la corp, dar nu sunt genul meu.


Care este cel mai ciudat cadou pe care l-ai primit?


Un căţeluş chihuahua de la părinţi. L-am botezat Nini după mascota ce reprezenta gimnastica la Olimpiadă.


Ce poreclă ai?


Când eram mai mică mi se zicea Oscar deoarece străluceam în concursuri mai mult decât la antrenamente.


Ai un tatuaj sau ţi-ai face unul?


Niciodată, ar fi ceva banal deoarece la orice colţ de stradă vezi pe cineva tatuat.


Te gândeşti să devii mamă?


Ohoo... poate peste vreo şapte, opt ani. Momentan, nu mă consider destul de responsabilă pentru a fi mamă. Oricum nu voi rămâne în gimnastică ca Chuşovitina până la 35 de ani, asta e sigur.


Vrea să se lanseze în modă

Sandra are gânduri mari pentru viitor. Planurile sale nu sunt legate de gimnastică, ci de modă.


„E posibil să îmi creez cândva o linie vestimentară Sandra Izbaşa sau ceva de genul, dar nu acum pentru că ar necesita o investiţie mare", explică sportiva, care precizează că a început să fie mai chibzuită cu banii:" Nu mai sunt ca înainte când spărgeam orice ban aveam. Acum îmi place să îi pun deoparte pentru viitor".
Carte de vizită


Data naşterii: 18 iunie 1990
Locul naşterii: Bucureşti
Club: CSA Steaua
Palmares:
JO 2008: aur la sol, bronz cu echipa
CM 2006: argint la bârnă,bronz la individual compus
CM 2007: bronz cu echipa
CE 2006: aur la sol, argint cu echipa, bronz la bârnă
CE 2007: argint la individual compus, argint la bârnă
CE 2008: aur cu echipa, aur la sol
CE 2011: aur la sărituri, aur la sol


Sursa: Click
Postat în 2 iunie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Fabrica de medalii - Episodul 1
Avem niște fete frumoase, talentate și dulci pe care le putem vedea în noua emisiune "Fabrica de Medalii", difuzată pe Digi Sport Plus.


Primul episod a fost difuzat ieri, 14 mai, la ora 14.30 și mulțumită lui Mihai (fangymnastics.com), îl puteți urmări mai jos. smile


Partea 1

Partea a doua


Postat în 15 mai 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Revista Tare! numărul 2


Prima revistă dedicată gimnasticii din România a apărut anul trecut în luna decembrie și a avut mare succes printre iubitorii acestui sport.


Iată că am ocazia să vă anunț că astăzi a apărut și cel de-al doilea număr al revistei în care veți găsi un interviu deosebit cu Anamaria Tămîrjan, un editorial special cu piticii de la Deva smile dar și alte articole și interviuri interesante.


Numărul 2 al revistei îl puteți citi sau descărca de aici, iar dacă nu ați văzut încă primul număr al revistei, îl găsiți aici.


Interviul de lansare îl puteți citi pe Fangymnastics.
Postat în 4 mai 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Participarea la Cupa Mondială de la Moscova fost anulată
Federația Română de Gimnastică anunță anularea participării gimnaștilor noștri (feminin și masculin) la etapa de Cupă Mondială de la Moscova (14-15 mai), ca urmare a deciziei în acest sens a antrenorilor coordonatori ai loturilor, având în vedere rațiuni de pregătire. sad sad sad


România ar fi urmat să fie reprezentată de trei fete: Sandra Izbașa, Ana Porgras și Diana Chelaru și de doi băieți – Flavius Koczi și Marius Berbecar.


Sursa: www.romgym.ro
Postat în 4 mai 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 1
Sandra Izbașa, armonia dintre performanță și imagine

“Gimnastica nu este un concurs de miss, dar dacă eşti şi drăguţă, cu atât mai bine”, spune Sandra Izbaşa.
Una dintre cele mai frumoase gimnaste din lume la ora actuală, campioana olimpică la sol îşi aminteşte cum a început pasiunea ei pentru acest aparat.


Sandra Izbaşa este una dintre gimnastele care atrag privirile arbitrilor atât prin talent, cât şi prin frumuseţe.


Sandra Izbaşa, campioană olimpică: ”Contează peste tot, nu numai la sol. Dar dacă sunt gimnaste mai puţin frumoase, dar talentate, nu contează acum dacă gramul ăla de frumuseţe există sau nu. La gimnastică nu e ca la miss. Dacă eşti, cu atât mai bine. Dumnezeu aşa m-a lăsat. Prima dată când am intrat în sala de gimnastică m-am dezbrăcat, iar antrenoarea mi-a zis: tu o să arăţi bine pentru gimnastică şi o să fii o fată înaltă. M-am uitat la ea şi am zis: de unde le ştie ea pe toate?”.


Campioană olimpică en-titre la sol, Sandra Izbaşa explică pasiunea ei pentru acest aparat.


Sandra Izbaşa, campioană olimpică: “Îmi plăcea foarte mult când eram mică, tata îmi punea muzică clasică, mă atrăgea foarte mult. Pozam şi-mi plăcea să fiu cât mai înţepată şi să arăt lumii cine sunt eu. Apoi, am început să-mi dezvolt această abilitate către sol mai mult decât la celelalte aparate, pentru că a existat artistica şi pe mine m-a pasionat foarte mult.”


Sursa: www.digisport.ro
Postat în 2 mai 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Înapoi în sală
Dublu medaliată cu aur la Europene, Sandra Izbaşa nu se multumeşte cu puţin. Gimnasta noastră vrea, din nou, glorie la jocurile olimpice.


Sandra Izbaşa, campioană olimpică: ”Am depăşit faza asta. Când eram mai mică, mă bucuram de orice medalie, acum a fost o medalie bine primită, am muncit pentru ea, dar nu trebuie să mă mai uit la succesul ăsta, când pot fi succese şi mai mari. Europeanul a fost o etapă. O etapă pentru care ne pregătim ceva mai intens, vor fi Mondialele, pentru că sunt calificări pentru Olimpiadă, iar Olimpiada este supremă, să zic aşa.”


Izbaşa a învăţat să se bucure de orice medalie nu prin petreceri, ci prin mai multă muncă.


Sandra Izbaşa, campioană olimpică: “E ceva normal, deja m-am obişnuit, nu să câştig medalii, ci cu succesul. Mă bucur în linişte. Şi în limite, şi în antrenament, mă bucur ca să progresez. Deja am început uşor-uşor să progresez şi la sărituri şi la sol.”


Sursa: www.digisport.ro
Postat în 2 mai 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Cupa Mondială de la Moscova
European Championships 2011Gimnastica se află din nou în prim-plan, prin programarea în zilele de 13 și 14 mai a unei noi etape de Cupă Mondială, eveniment care va avea loc la Moscova, în foarte cunoscutul Complex Olimpic.
Moscova este pentru a 6-a oară gazdă a unei întreceri de acest nivel (debutul a fost făcut în 2006), anul acesta fiind totodată și cea de a doua competiție de categorie CIII, după Paris, din martie.


Concursul – calificările sâmbăta, 13 mai, finalele duminica, 14 mai – se anunță unul dintre cele mai puternice, dacă avem în vedere lista sportivilor înscriși care cuprinde între cei 87 de participanți din 35 de țări, nume de rezonanță ale momentului.


Gimnastica românească va fi reprezentată de Sandra Izbașa, Ana Porgras, Diana Chelaru, respectiv Flavius Koczi și Marius Berbecar.


Concursul feminin promite evoluții de valoare, în conformitate cu cartea de vizită a majorității sportivelor prezente pe lista de start, nume ce nu mai au nevoie de o prezentare specială: Oksana Chusovitina, Tatiana Nabieva, Ekaterina Kurbatova, Elisabeth Seitz, Lauren Mitchell, Luisa Galiulina, Anna Dementyeva, Jessica Lopez, cele trei fete ale noastre – Sandra Izbașa, Ana Porgras, Diana Chelaru – completând lista starurilor prezente la Moscova.


Sursa: www.romgym.ro
Postat în 30 aprilie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Întoarcerea campionilor - Antena 3
Postat în 29 aprilie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 1
Poze noi!
Galeria foto a fost actualizată cu poze noi de la Campionatele Europene din Berlin 2011! Mulțumim Aureliei Vasile pentru că ne-a oferit permisiunea de a posta pe website imaginile ei.

Campionatele Europene 2011


Postat în 16 aprilie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 2

<< Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Următor >>

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net