Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

Curaj, Sandra Izbașa!

Mulțumim, Curaj România!
Postat în 19 august 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Poze noi!
Galeria foto a fost actualizată cu poze noi! Mulțumim Curaj România pentru permisiunea de a utiliza aceste frumoase poze și pentru susținerea sportivilor noștri!


Aceste imagini sunt disponibile doar cu permisiunea echipei Curaj România. Vizitatorii ce doresc să preia aceste imagini sunt rugați să-i contacteze pentru a le cere permisiunea.

Antrenamente, august 2011


Postat în 17 august 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Naționalele se apropie!

Poster creat de Cristina Rus

În Sala Polivalentă “Nadia Comăneci” din Onești, recent inaugurată, se va desfășura, între 26 și 28 august 2011, o nouă ediție a Campionatului Național al echipelor reprezentative de cluburi și Open Speranțe și a Campionatului Național Individual al Maeștrilor.[...]


Inedit este faptul că alături de gimnastele noastre, în concurs, se vor afla și componentele echipelor Marii Britanii.


Vor putea fi urmăriți o serie de gimnaști consacrați, componenți ai loturilor naționale, care au în obiectiv pregătirea pentru Campionatele Mondiale de la Tokyo, din octombrie care să le permită calificarea directă la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.


Programul competițional este următorul:


Vineri, 26 august 2011
11.00-12.10 Concurs feminin pe echipe de club si individual Sperante 12.45-14.25
14.30-16.15 Concurs feminin pe echipe de club si individual Maestre si Marea Britanie
16.20 Festivitate de premiere echipe si individual feminin
18.30-21.00 Concurs masculin pe echipe de club si individual
21.10 Festivitate de premiere echipe si individual masculin


Sambata, 27 august 2011
10.00-13.00 Finale pe aparate Sperante (sol, cal cu manere, inele- masculine; sarituri, paralele – feminin)
Festivitate de premiere
16.00 – 19.00 Finale pe aparate Maestri (sol, cal, inele – masculine; sarituri, paralele – feminin)
Festivitate de premiere


Duminica, 28 august 2011
10.00-13.00 Finale pe aparate Sperante (sarituri, paralele, bara – masculin; barna, sol – feminin)
Festivitate de premiere
16.00-19.00 Finale pe aparate Maestri (sarituri, paralele, bara – masculin; barna, sol – feminin)
Festivitate de premiere


Click aici pentru amănunte referitoare la Programul Campionatului Național al echipelor reprezentative de cluburi și Open Speranțe și Campionatului Național Individual al Maeștrilor 2011


Important de notat este faptul că Loturile feminine naționale ale Marii Britanii, care vor efectua un stagiu de pregătire la Onești, se vor afla și ele în competiție atunci când este programat concursul feminin pe echipe de club și individual maestre (vineri, 26 august, de la ora 14.30).
Vor putea fi urmărite Elizabeth Tweddle, Hannah Whealan, Jennifer Pinches, Imogen Cairns, precum și celelalte fete din formațiile de junioare și senioare ale Marii Britanii.


Sursa: romgym.ro
Postat în 11 august 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Gata de concurs
Se pare că Sandra ne pregătește câteva surprize pentru următoarele competiții!
Mult succes, Sandra!Postat în 8 august 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Sandra Izbaşa vrea să-şi apere titlul la Londra 2012
Sandra frumoasaSandra Izbaşa, singura campioană olimpică din gimnastica europeană la ultima ediţie a Jocurilor Olimpice, provine dintr-un sport în care la vârsta de 18-19 ani eşti considerat "bătrân", iar viaţa de cantonament şi antrenamentele care îţi măsurau zilele între concursuri sunt doar o amintire.


Exact peste un an, Sandra vrea să îşi apere titlul olimpic de la sol cucerit la Beijing. Va avea 22 de ani (n.r. - e născută pe 18 iunie 1990) şi va trasa noi repere pentru gimnastica românească: va fi cea mai vârstnică tricoloră care concurează într-o competiţie olimpică şi a şasea în clubul select al gimnastelor ce au participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, după Nadia Comăneci, Cristina Grigoraş, Lavinia Miloşovici, Gina Gogean şi Simona Amânar.


ProSport a vizitat-o pe Sandra la Izvorani, într-o zi obişnuită de vară. Dubla campioană europeană din acest an de la Berlin ne-a vorbit despre cum se simte "bătrâneţea" la 21 de ani, despre motivaţia de a concura la Londra şi surpriza pe care o pregăteşte pentru Mondialele de la Tokyo, din toamnă.


Cum se simte Sandra Izbaşa la 21 de ani?
Majoră în America (râde). Nu e nicio diferenţă, e la fel ca la 20, ca la 19, sunt poate un pic mai matură. Nu mi se pare că aş fi bătrână pentru gimnastică, dimpotrivă. Abia acum se maturizează o gimnastă şi în gândire, şi în elemente, se ajunge la un număr foarte mare de repetări, se trece de stadiul de învăţare şi se merge pe şlefuire.


Cum împaci regimul de cantonament cu tentaţiile vârstei?
M-am obişnuit cu viaţa asta, nu e o problemă pentru mine. După ce stai opt ani în cantonament, ce mai contează un an sau doi să stau în acelaşi regim? În plus, nu e chiar atât de strict pe cât pare.


În ritm de "Tango Amore"


Vei avea 22 de ani la Londra...
Poate nici nu o să mă gândesc la asta. Nu contează câţi ani ai, ci cum te menţii, dacă faci faţă cerinţelor antrenorilor, cât de mult te mai ajută condiţia fizică. Poţi face gimnastică şi la 30 de ani, totul depinde numai de tine, de puterea ta de luptă, de ambiţie.


Ai luat deja un aur olimpic, mai ai motivaţie pentru al doilea?
Da, cu cât mai mult aur, cu atât mai bine (râde). Normal că asta îmi doresc, de-asta sunt în sală, la asta visez. Mă pregătesc cu gândul la Londra, vreau să merg acolo pentru a-mi păstra titlul cucerit la Beijing. Când îţi doreşti să fii cel mai bun, întotdeauna există motivaţie.


Ce a însemnat să urci anul acesta pe podium după trei ani şi o accidentare gravă?
Muncă, dorinţă, satisfacţia de după muncă şi o mică bucurie.


De ce mică? Sunt totuşi două medalii de aur...
Medaliile europene nu zic că nu sunt bune, pentru că muncesc pentru ele şi sunt luate corect, dar eu sper la ceva mai mult, un aur mondial, olimpic.


Vei păstra melodia "Tango Amore" cu care ai luat aurul la sol şi la Mondiale?
Da. De fapt, va fi singurul lucru care rămâne.


În ce sens? Ce vei avea nou la Mondiale?
Totul. De la bârnă, sol, sărituri şi...


Vei face şi paralele?
Vom vedea. Ce pot să zic acum e că va fi o Sandra Izbaşa schimbată radical. Nu am arătat până acum tot ce pot în concurs şi vreau ca la Tokyo să fie o surpriză.


"Îmi doresc aur cu echipa la mondiale"


Care este lucrul pe care antrenorii ţi-l repetă tot timpul?
(râde) "Liniştită, Sandra!", pentru că eu în concurs am foarte multă energie.


Ai o medalie preferată?
Cea olimpică de la Beijing, datorită valorii sportive pe care o are, şi cele două de la Europenele din acest an, pentru că nu am crezut niciodată că voi reveni, iar acestea mi-au dat impulsul de a visa la mai mult.


Care a fost cel mai urât moment de până acum?
Ratarea medaliei la CM din 2010, când am ieşit la o diagonală în afara covorului de la sol. A fost momentul în care mi-am zis că nu are rost să merg mai departe.


Îţi aminteşti ultimul compliment care ţi s-a făcut?
Acum, la Europene, după medalia de aur de la sărituri au venit mulţi: "Wow, nu credeam că o să revii aşa şi că o să poţi ajunge atât de sus la sărituri!".


Cum de ai crescut la sărituri?
Datorită domnului Bellu şi a doamnei Mariana, care au avut încredere că pot face asta. Sincer, nici acum nu îmi vine să cred, pentru că ştiu că atunci când am zis că nu sar, nu sar. Dânşii mi-au spus: "Hai să încercăm, să vedem cum este!". Iar acum am ajuns să îmbunătăţesc chiar a doua săritură.


Ce-ţi doreşti pentru Mondialele de la Tokyo?
Să facem întâi o echipă puternică, cu care să urcăm pe podium, deşi eu aş îndrăzni să zic că vreau să urcăm pe prima treaptă, aur cu echipa şi sper să nu cer prea mult. Iar pe aparate, ce-o fi o fi! Cine îşi ţine emoţiile în frâu va câştiga, cine nu, mai încearcă!


Sandra frumoasaArticol publicat de Mirela Basescu în Prosport
Postat în 27 iulie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Sandra Izbaşa la festivitatea de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa antrenorului ei, Octavian Bellu
Sandra Izbaşa (21 de ani), campioană olimpică la gimnastică a "furat" toate privirile celor prezenţi la festivitatea de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa, antrenorului ei, Octavian Bellu. La evenimentul organizat la Universitatea Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti, Sandra a afişat un look îndrăzneţ, aducând mai degrabă cu un fotomodel de mare succes. Gimnasta a dezvăluit cine este persoana care o consiliază în materie de look şi de ce se teme cel mai tare de Japonia, ţara care va găzdui viitorul Campionat Mondial de Gimnastică


Libertatea: Mai sunt doar trei luni până la Campionatul Mondial din Japonia, de la Tokyo. Cum merge pregătirea?


Sandra Izbaşa: Eu zic că am progresat mult de la Europene până acum. Am elemente noi pe care le-am introdus pe integrale.


Pe ce aparate mizezi pentru această competiţie?


Mizez pe trei aparate şi, dacă mă ajută Dumnezeu, s-ar putea să existe şi o surpriză.


Adversarele te cam ştiu de frică...


E foarte bine. Aşa şi trebuie. Eu una nu mă tem de concurenţă. Mă tem doar de Dumnezeu şi de mine însămi să nu greşesc. De regulă caut să-mi stăpânesc cât mai bine emoţiile şi să respect indicaţiile antrenorilor.


Japonia a fost zguduită cu ceva timp în urmă de un cutremur devastator. Nu îţi este frică să mergi acum acolo?


Doamne fereşte de aşa ceva. Îmi place să fiu optimistă şi să nu mă gândesc la astfel de lucruri. Sper să nu avem necazuri pe-acolo.


Eşti o fată foarte elegantă. Cum îţi alegi hainele?


Mulţumesc pentru apreciere, dar aşa mi-a plăcut să fiu de când mă ştiu. Îmi place să fiu elegantă. Sunt destul de exigentă în această privinţă.


Ţi-e greu pe tocuri?


(râde) A, nicidecum. Mă simt foarte bine.


Cum ţi-a venit ideea acestei tunsori?


Pur şi simplu am vrut să fac o schimbare de look. Mi-am zis că dacă tot a venit vara, e vremea să-mi tund puţin părul şi să îi dau o formă nouă.


Te sfătuieşti cu cineva înainte de a lua anumite decizii privind schimbarea look-ului?


Mama este "consilierul" meu la acest capitol. Cu ea mă sfătuiesc de fiecare dată.


Fotografii: Dumitru Angelescu
Sursa: Libertatea.ro
Postat în 11 iulie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Schimbare de look :)
Gimnasta Sandra Izbașa și-a schimbat lookul pentru Jocurile Olimpice.


Colecționara de medalii din gimnastica românească, Sandra Izbașa, i-a făcut pe plac mamei sale care a sfătuit-o să-și tragă un look a la Marilyn Monroe.


Până la Olimpiadă, Sandra Izbașa vrea să ia în Japonia prima ei medalie de aur la mondiale. În Japonia se teme de cutremur, nu de concurente.


Sursa: sport.ro
Postat în 8 iulie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
La mulți ani!
La mulți ani, Sandra!
Să fii sănătoasă, fericită, să fii la fel de ambițioasă cum te știm!


Postat în 18 iunie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Imagini de la antrenament
Jurnalistul Cătălin Stavri l-a intervievat pe antrenorul Octavian Bellu pentru Observatorulph.ro. În interviu apar și imagini recente de la antrenamentele fetelor.
Postat în 11 iunie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Montaj nou

Mulțumim blokflip13!
Postat în 10 iunie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0

<< Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Următor >>

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net