Bine ați venit pe site-ul Sandra Izbașa Online, site dedicat talentatei gimnaste Sandra Izbașa.
Sandra este campioană olimpică la sol, câștigând medalia de aur la Olimpiada de la Beijing în 2008 unde a reușit clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului și cu echipa! A obținut de asemenea și primul loc în competițiile individuale din 2008: Arthur Gander Memorial și Nadia Comaneci Invitational.
În 2011, Sandra a devenit campioană europeană la sărituri și sol!
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Sandra!

Sandra Izbașa Online acum și pe Facebook!

S-au anunțat echipele pentru EuropeneLa Bruxelles, în perioada 9 -13 mai 2012, va avea loc cea de a 29-a ediție a Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică pentru junioare și senioare. La actuala ediție și-au anunțat participarea 36 de țări (34 senioare – 29 junioare), cu un total de 252 gimnaste (138 senioare – 114 junioare).


În conformitate cu deciziile colectivelor tehnice, România va fi reprezentată la apropiatele Campionate Europene de următoarele gimnaste:


SENIOARE


IZBAȘA Sandra
PONOR Cătălina
IORDACHE Larisa
BULIMAR Diana
HAIDU Oana


Antrenori: Octavian Bellu, Mariana Bitang, Lucian Sandu, Marius Vintila


JUNIOARE


MUNTEANU Andreea
TUDORACHE Cristina
STĂNILA Alina
ARIBĂȘOIU Miriam
ZARZU Silvia


Antrenori: Cristian Moldovan, Lăcramioara Moldovan, Gheorghe Orban


Vor mai fi prezente arbitrele internaționale: Olga Didilescu și Gabriela Robu.


Delegația României va face deplasarea spre Bruxelles în cursul zilei de sâmbătă dimineața, cu o cursă care va decola la ora 7.20 de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă – București.


Sursa: www.romgym.ro


Baftă multă!
Postat în 4 mai 2012.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Zbor spre Belgia » Lotul de gimnastică pleacă mîine spre Campionatele Europene de la Bruxelles
Ponor, Izbaşa, Iordache şi Bulimar formează o echipă în care se îmbină experienţa "veteranelor" cu ambiţia proaspătă a debutantelor.


În sala de la Izvorani răsună Tango Amore, fondul muzical al solului Sandrei Izbaşa. Campioana olimpică de la Beijing poartă un costum bleu-ciel şi două bandaje pe picioare. Urme ale accidentărilor. Cătălina Ponor e îmbrăcată în negru şi roz şi trage de o ganteră.


Diana Bulimar şi Larisa Iordache se învîrt pe rînd pe paralele. Ele sînt fetele care vor evolua în perioada 10-13 mai la Campionatele Europene de la Bruxelles în concursul pe echipe şi în cel pe aparate.


Experienţa a două campioane olimpice îmbinată cu tinereţea ultimelor două pot aduce medalii în ţară. Ieri, fetele au fost supuse unei ultime verificări înainte de plecarea spre Belgia.


Cătălina Ponor, 24 de ani, al patrulea Campionat European, 7 medalii


A debutat la un Campionat European de seniori în 2004, cu trei medalii de aur. Nu s-a întors de la nici o întrecere continentală fără distincţii, fie că a fost vorba de 2005 sau de 2006. Are 5 medalii de aur, un argint şi un bronz. S-a retras, s-a întors şi acum e din nou în postura de a lupta pentru medalii.


După atîtea concursuri, ea spune că nu mai simte emoţii şi îşi propune la concursul din Bruxelles să rămînă sănătoasă şi să ajute echipa să urce pe locul întîi. "Obiectivul meu este să ajut echipa, apoi vin obiectivele personale", a spus Cătălina. Ea va intra în concurs la sărituri, sol şi bîrnă.


Sandra Izbaşa, 21 de ani, al şaselea Campionat European, 10 medalii
"Îmi doresc să mă întorc sănătoasă", spune Sandra Izbaşa, care a trecut printr-o sumedie de accidentări. Ultima problemă medicală, în urmă cu trei luni. Mai mult, Sandra a resimţit unele dureri şi la competiţia din week-end din Germania şi nu a intrat în concurs. De cinci ori campioană europeană, Sandra a debutat la un CE de seniori în 2006, atunci cînd a împărţit medaliile de la sol şi de la bîrnă cu colega de lot şi de acum Cătălina Ponor.


Cu toate acestea, mai pregnant pentru Sandra este concursul din 2004 de la junioare, cînd a evoluat prima oară la un eveniment atît de mare, apoi în 2006 a fost pregătită pentru cel de la senioare. Spune că este gata să evolueze la toate aparatele, dar decizia le aparţine antrenorilor.


Larisa Iordache, 15 ani, primul Campionat European
Născută pe 19 iunie la Bucureşti, Larisa adună experienţă pentru marea provocare, Jocurile Olimpice de la Londra. A debutat în 2012 într-un concurs important la American Cup, unde a ocupat locul al treilea şi priveşte cu încredere şi spre Bruxelles, acolo unde îşi poate agăţa primele medalii la gît. "Vreau să-mi realizez exerciţiile cît pot de bine şi să-i fac pe antrenori să fie mulţumiţi de mine", a spus Larisa.


E imposibil să nu aibă emoţii, dar vrea să le transforme în unele constructive, aşa cum nu a reuşit să facă la Doha, acolo unde a căzut de pe bîrnă. Vede Campionatele Europene ca pe o etapă în drumul spre Jocurile Olimpice.


Diana Bulimar, 16 ani, primul Campionat European
A fost în 2010 la Campionatele Europene destinate juniorilor, unde a reuşit să urce pe locul al treilea la paralele şi pe patru la individual compus. Face parte din noua generaţie şi visează, ca orice gimnastă, la Jocurile Olimpice. Întrecerea de la Bruxelles îi oferă prilejul să strălucească, luînd pulsul unei competiţii importante.


A 5-a, în discuţii
Ieri, antrenorii Belu şi Bitang nu luaseră încă nici o hotărîre legată de cea de-a cincea gimnastă care va face deplasarea la CE. "Vom alege între Raluca Haidu şi Diana Chelaru şi vom lua în considerare evoluţia de la paralele, aparatul care a făcut diferenţa între noi şi podium la ultimul Mondial", a declarat Octavian Belu. Cele două fete s-au antrenat ieri alături de celelalte şi au făcut recuperarea într-un butoi cu gheaţă.


La CE după 8 ani
Mariana Bitang s-a decis să nu mai rămînă acasă, ci să le însoţească pe elevele sale la concursul de la Bruxelles, fiind primul Campionat European la care merge după o pauză de 8 ani. "Nici nu mai ştiu cînd am fost la ultimul European. Cred că cel din 2004, de la Amsterdam!", a declarat ieri antrenoarea. Ultimul Mondial la care Bitang a însoţit echipa României a fost cel din 2007, de la Stuttgart.


Sursa: GSP
Postat în 4 mai 2012.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
TVR Video - detalii despre Sandra
Știrile TVR despre concursul din Germania, aici.
Postat în 29 aprilie 2012.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Rezultate Germania – România – Marea BritanieRezultate individual compus
1.Larisa Iordache 59.750 (15.050 - VT, 14.850 - UB, 15.300 - BB, 14.550 - FX)
2.Kim Bui 55.000
3.Diana Chelaru 54.750 (14.650 - VT, 12.150 - UB, 13.550 - BB, 14.400 - FX)


Note care nu au intrat în totalul echipei (sursa Prosport):
Diana Chelaru bârnă: 13.550;
Amelia Racea sol: 13.800;
Raluca Haidu paralele: 13.950.


Sandra a făcut încălzirea împreună cu colegele ei însă nu a participat la concurs. Cauza nu se știe exact; s-ar părea că solul a fost cam tare și nu s-a dorit riscarea vreunei accidentări însă s-ar putea ca o mică jenă să fi apărut totuși la piciorul stâng, cel puțin așa spun știrile TVR.
Postat în 29 aprilie 2012.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Germania - România - Marea Britanie

Sâmbătă, 28 aprilie, Ulm va găzdui o nouă întâlnire amicală între reprezentantele Germaniei, României și a Marii Britanii.


România a anunțat că va participa cu aceeași echipă ca și în amicalul cu Franța: Sandra Izbașa, Cătălina Ponor, Diana Chelaru, Amelia Racea, Diana Bulimar, Larisa Iordache și Raluca Haidu (AK)


Din Marea Britanie vor veni: Ruby Harrold, Jocelyn Hunt, Charlotte Lindsley, Niamh Rippin, Kelly Simm.


Germania, țara gazdă, va fi reprezentată de către: Kim Bui, Nadine Jarosch, Elisabeth Seitz, Janine Berger (AK), Oksana Chusovitina, Pia Tolle, Marquard Isabelle.


Competiția e programată să aibă loc între orele 14-16.45.


*AK - vor participa doar individual, punctajele lor nu vor fi luate în considerare în competiția pe echipe


Sursa: www.dtb-online.de
Postat în 25 aprilie 2012.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
VIDEO Amical Franța - România

Sandra sărituri

Sandra sol 0:48

Sandra paralele

Sandra barna


Puteți vedea toate filmulețele la calitate mult mai bună aici: http://www.youtube.com/user/AureliaGym/videos
Postat în 22 aprilie 2012.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Rezultate oficiale amical România-Franța
Sandra
FOTO: www.gymnet.org (margo37)

Echipa României a câștigat ieri la Cholet competiția cu echipa Franței cu punctajul de 175.200 față de 165.550.
Se pare că Raluca Haidu și Diana Chelaru au concurat neoficial, astfel că punctajele lor nu au fost incluse în totalul echipei.
La individual s-au impus Larisa Iordache (locul 1) și Sandra Izbașa (locul 2), urmate fiind de Anne Kuhm din Franța.
Cătălina a obținut cea mai mare notă la bârnă - 15.550.


Felicitări fetelor!!!

Postat în 22 aprilie 2012.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Întâlnire amicală Franța-RomâniaOrașul francez Cholet va fi, sâmbată, 21 aprilie - începând cu ora 18.30 (ora locală), gazda întâlnirii dintre echipele de gimnastică, senioare și junioare, ale Franței și României, cu trei săptămâni înaintea debutului celei de a 29-a ediții a Campionatelor Europene (Bruxelles, 9-13 mai), test selectiv și pentru Jocurile Olimpice de la Londra 2012, ceea ce anunță un spectacol sportiv de înaltă clasă.


Cele două loturi anunțate:
FRANȚAROMÂNIA
SENIOARE
Mira Boumejmajen
Manon Cormoreche
Clara Della Vedova
Youna Doufournet
Anne Kuhm
Valentine Sabatou
Sophia Serseri
Antrenori:
Eric Demay
Cecile Demay
SENIOARE
Sandra Izbașa
Cătălina Ponor
Diana Chelaru
Amelia Racea
Diana Bulimar
Larisa Iordache
Raluca Haidu
Antrenori:
Mariana Bitang
Octavian Bellu
Lucian Sandu


JUNIOARE
Clara Chambellant
Emeline Magniant
Claire Martin
Amelie Pauffert
Valentine Pikul
Maelys Plessis
Louise Vanhille
Antrenori:
Francois De St. Martin
Xiaolian Ning
Marie Colson
JUNIOARE
Diana Teodoru
Stefania Stanila
Andreea Munteanu
Miriam Aribasoiu
Paula Tudorache
Silvia Zarzu
Antrenori:
Cristian Moldovan
Lacramioara Moldovan
Alexandru Militaru
Adriana VinereanDe asemenea, se vor afla în “banca” arbitrelor și Eliza Stoica, Olga Didilescu, Gabriela Robu și Adela Popa, patru arbitre cu o excelentă reputație internațională.


Conform celor transmise de organizatori, programul de concurs este următorul:

Sursa: romgym.ro
Postat în 18 aprilie 2012.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Reportaj TVR: Sandra la antrenamente
Din păcate filmulețul e fără sunet, însă important este că Sandra este bine și că a reușit să progreseze la sărituri în ciuda problemelor avute.

EDIT: Găsiți aici varianta cu sunet înregistrată de TVR.
Postat în 18 aprilie 2012.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
De la iepuraș vor aurul :)


Sursa:PROTV
Postat în 18 aprilie 2012.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0

<< Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Următor >>

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Webmaster: Monagym / Gazduit de catre: Hermon.net